Ochelari de protectie pentru gaming

Ochelarii de protectie pentru calculator trebuie sa fie o necesitate pentru orice utilizator care petrece zilnic timp in fata unui ecran. In cazul persoanelor pasionate de gaming, care petrec zilnic multe ore in fata monitorului fara sa faca nici macar o pauza, acesti ochelari de protectie pentru calculator dedicati pentru gaming nu trebuie sa le lipseasca.

ochelari gaming gunnars

Gunnars si ochelarii de gaming

Gunnar este un brand cu o notorietate importanta in afara granitelor Romaniei, fiind recunoscut pentru ochelarii de protectie pentru calculator pe care ii produc.

In lumea gaming-ului Gunnar s-a remarcat in cadrul celor mai mari evenimente de gaming, acolo unde a fost sponsor alaturi de alte nume importante precum Razer, Intel sau Geforce.

Modelele de ochelari de gaming Gunnars au o rama super subtire, realizata dintr-un otel inoxidabil foarte usor. Acest design al ramei, care urmareste forma fetei, le ofera un confort sporit persoanelor care aleg sa poarte si casti pe urechi. Lentilele acestor ochelari sunt, in general, de tip Ambra, o lentila care blocheaza pana la 65% din lumina albastra emisa de monitor.

Contrastul imaginii va fi si el unul sporit, datorita filtrului Blue-Light de culoare galben. Acest filtru de protectie aduce beneficii importante si asupra concentrarii, relaxand muschiul ocular.

Un aspect foarte important la acesti ochelari de gaming premium este faptul ca pe ambele fete ale lentilei exista un strat antireflex. In plus, pernutele de pe nas sunt unele ajustabile, iar bratele ochelarilor sunt foarte flexibile.

Ochelarii de gaming cu lentila Cristalin

Pe website-ul oficial Gunnars, am intalnit si modele de ochelari de gaming cu o lentila Cristalin. Acest tip de lentila blocheaza doar 10% din lumina albastra emisa de monitor, insa acestia nu au acel ton pronuntat de galben si astfel, imaginea nu este in niciun fel distorsionata.

Acest tip de ochelari sunt dedicati in principal persoanelor care lucreaza in domeniul graficii, acolo unde tonul de culoare conteaza enorm sau persoanelor care nu suporta acesta coloristica a imaginii.