Ochelari de protectie pentru calculator de o calitate superioara

ochelari protectie calculatorOchelarii de protectie pentru calculator sunt produse nou aparute in piata din Romania, chiar daca in afara granitelor aceste produse sunt bine cunoscute si utilizate de o multime de utilizatori ai calculatorului.

Sanatatea ochilor reprezinta un aspect foarte important, iar privitul zilnic in monitor iti poate dauna atat pe termen scurt, printr-o oboseala oculara si incetosare a privirii, cat si pe termen lung cu probleme serioase de vedere, care pot fi indreptate doar cu ajutorul ochelarilor de vedere cu dioptrii.

Lumina albastra este principalul aspect care afecteaza sanatatea ochilor. Acesta poate fi blocata prin diferite programe instalate pe calculator, care distorsioneaza imaginea si afiseaza doar nuante de culori care emit o cantitate redusa de lumina albastra, sau prin intermediul unei perechi de ochelari de protectie pentru calculator, care au cel putin un strat antireflex, capabil sa respinga lumina albastra emisa de orice tip de ecran.

Ochelarii de protectie pentru calculator Gunnars

Gunnars este un magazin online din Romania, primul care a deschis acesta piata a ochelarilor de protectie pentru calculator. Acest magazin este distribuitorul autorizat in Romania al cunoscutului brand din SUA, Gunnar. Acesta este un brand dedicat ochelarilor de protectie pentru calculator, care aduce de la an la an inovatii ale lentilelor, capabile sa blocheaza o cantitate cat mai mare de lumina albastra.

Pe langa acest magazin online de ochelari de protectie pentru calculator, mai exista si altele specializate sau chiar centre de optica, insa calitatea nu este una superioara, precum cea oferita de Gunnars.

Calitatea ochelarilor Gunnars

Lentilele sunt cele mai importante componente care fac din acesti ochelari unii de gama premium. Mai exact, aceste lentile au doua straturi antireflex, prezente pe ambele parti ale lentilei, care ofera un factor de protectie al luminii albastre de aproximativ 65%. Acesta este cel mai mare grad de protectie intalnit la o pereche de ochelari.

Ramele ochelarilor de protectie pentru calculator Gunnars sunt unele realizate din otel inoxidabil, foarte usoare si subtiri, care ofera un confort sporit chiar si cand sunt purtati peste 8 ore sau cand sunt purtati in acelasi timp cu o pereche de casti.

Exista si rame confectionate din plastic, care nu ating beneficiile ramelor din otel inoxidabil, insa aceste lentile sunt destinate unei game low cost de ochelari de protectie, insa fara a afecta  calitatea lentilei si factorul de protectie impotriva luminii albastre.