Ochelari antireflex de protectie pentru calculator

ochelari antireflex de protectie calculatorPiata ochelarilor antireflex de protectie pentru calculator se afla intr-o perioada de dezvoltare totala. Daca pana acum aceste modele de ochelari de protectie erau prezente doar in magazinele de optica medicala, acum au aparut in piata din Romania cateva branduri destul de importante, care produc doar astfel de produse.

Gunnars – ochelari de protectie pentru calculator

Gunnars este un brand important care produce ochelari antireflex de protectie pentru calculator. Acesta este dedicat mai mult segmentului de gaming, fiind promovat la nivel international altaturi de alte nume din lumea gaming-ului. Cu toate acestea, ochelarii comercializati de Gunnars se potrivesc si persoanelor care lucreaza zilnic in fata calculatorului, gasind modele elegante, simple, care se potrivesc diferelor conformatii ale capului.

Avantajele ochelarilor antireflex Gunnars

Un aspect important, identificat la toate modelele de ochelari antireflex de protectie pentru calculator de la Gunnars este dat de calitatea acestora. Ramele sunt unele flexibile, care nu iti creeaza niciun disconfort, chiar daca acestia sunt purtati o perioada mai lunga de timp. Acelasi lucru este valabil si pentru suportii ochelarior pentru nas, sunt realizati dintr-un silicon de calitatea, care este aproape insesisabil in timpul purtarii.

Realizarea unor ochelari antireflex de protectie cu dioptrii este un avantaj superior pe care acest brand il ofera clientilor. In acest sens, pentru a-ti cumpara o pereche de ochelari cu dioptrii trebuie sa trimiti celor de la Gunnars o prescriptie medicala de la un doctor specialist, iar baza acesteia iti vor fi create lentilele. In ceea ce priveste rama, ai mana libera la ales, avand posiblitatea de a alege orice rama de la oricare din produsele prezentate pe website-ul oficial.

Modelele de ochelari sunt separate in functie de tipul de utilizare destinat. In afara celor clasici destinati oricarui om care utilizeaza calculator, intalnim si ochelari de gaming, care ofera un plus important in ceea ce priveste purtarea ochelarilor impreuna cu o pereche de casti. Rama acestor ochelari de gaming este foarte subtire si permite cu usurinta purtarea oricarui accesoriu de gaming, fara a crea un disconfort. In plus, lentilele acestor ochelari sunt mult mai late, oferind un unghi larg de protectie.