O zi GRATUITA la Scoala de Vara EDU&CARE Summer Fun

Edu&Care va ofera oportunitatea de a incerca gratuit un program interactive si interesant la Scoala de vara EDU&CARE Summer Fun. Ne vom juca si vom invata lucruri interesante, lucrand pe o tematica diversificata si atractiva.

Prima saptamana va avea tema:” Misiune secreta”.

“Agent secret” este tema primei zile, in care ne vom juca, intrand in rolul unui agent sub acoperire. El va avea dificila misiune sa descopere cat mai multe lucruri despre un coleg desemnat printr-un mesaj secret. Va face si un raport STRICT CONFIDENTIAL. Vom afla cele 15 reguli ale unui agent secret, vom invata sa “citim” limbajul non-verbal si vom face jocuri prin care ne vom cunoastem mai bine.

A doua zi are loc “Deconspirarea” . Fiecare va citi raportul, iar colegul care se regaseste in descriere   trebuie sa spuna daca datele sunt adevarate sau nu! Vom face caricaturi, ne vom juca “Acesta mi- e prieten!”, plus multe alte surprise.

“Marea balaceala” are loc miercuri, cand vom merge sa ne distram in afara sediului. Copiii vor socializa si mai ales vor simti ca este VACANTAAAAAAA!

Ziua a parta este una dedicate farselor. Vom viziona diverse moment amuzante de unde vom afla ca trebuie sa tinem cont de niste reguli atunci cand vrem sa facem o farsa. Vom vorbi despre “Ziua pacalelilor”, dar mai ales, vom face si noi la randul nostru  farse ingenioase.

Ziua a cincea e dedicate jocurilor si se numeste “Castigi sau pierzi”. Atunci vom afla importanta regulilor unui joc, despre castigatori si pierzatori, vom afla regulile jocului “Tabinet” si ne vom distra incercand sa castigam. Tot in aceasta zi vom afla cateva norme esentiale de bune maniere si vom reliza impreuna “Regulile grupului”!

Urmatoarele saptamani ne rezerva muuuuulte surprize……asa ca va asteptam cu drag!

Pentru detalii si inscrieri, vizitati www.edu-care.ro sau solicitati informatii la office@edu-care.ro