O solutie excelenta de reducere a costurilor: externalizarea serviciilor IT!

In conditiile actualei crize economice, care a condus la restructurari importante de personal, solutiile si serviciile IT aplicate in mod operational aduc beneficii reale, masurabile, activitatii companiilor cu retele de calculatoare.
GPS SYSTEMS se adreseaza firmelor care vizeaza optimizarea costurilor si asigurarea functionarii la inalti parametrii a retelei informatice, prin externalizarea managementului IT. Nu va propune retete, ci solutii personalizate IT, concretizate prin eficientizarea si dezvoltarea activitatii companiei: servicii de intretinere si interventie IT, servicii privind retelele de calculatoare si consultanta IT.
Solutiile SMART aplicate pentru optimizarea retelelor IT ale beneficiarilor serviciilor GPS SYSTEMS sunt specifice activitatii clientului(S), masurabile in rezultate(M), accesibile financiar si operational(A), realiste(R) si in timp optim(T).
Abordarea eficienta a serviciilor oferite de GPS SYSTEMS s-a concretizat in parteneriate de succes, fidelizate si dezvoltate continuu pentru optimizarea activitatii beneficiarilor acestora.
“Daca intretinerea infrastructurii IT vi se pare scumpa, nu asteptati sa vedeti cat va costa lipsa acesteia!”
Cu un background de 14 ani si expertiza in furnizarea de servicii IT, GPS SYSTEMS isi desfasoara activitatea in Bucuresti, dar monitorizeaza si intretine sisteme ale unor companii, filiale, magazine, spatii tehnice si logistice, cladiri rezidentiale, comerciale, office si hoteluri aflate pe intreg teritoriul Romaniei (Ploiesti, Craiova, Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Tg. Mures, Brasov, Bacau, Iasi, Suceava, Braila, Galati etc). GPS SYSTEMS si-a castigat si consolidat statutul de partener: Microsoft (partener comercial), Intel Technology Provider Registered Partner, ESET NOD32 (partener autorizat), Dell (partener inregistrat),GFI (distribuitor autorizat).
Iuliana Radu
Sales Manager
GPS SYSTEMS
0744.49.43.49
iuliana.radu@gps-systems.ro
www.gps-systems.ro