O solutie de criza pentru firme: bartere online prin http://barter.eimm.ro

Pe fondul  crizei economice si al scaderii puterii de cumparare pentru intreprinderile mici si mijlocii, eimm.ro lanseaza primul serviciu de bartere online din Romania, barter.eimm.ro . Acesta este accesibil  gratuit oricui, site-ul fiind 100% non-comercial si toate anunturile de bartere sunt verificate.
Sa invatam sa facem afaceri fara bani folosindu-ne de un instrument la indemana oricui, barterul.
Portalul eimm.ro este construit tinand cont de nevoile firmelor mici si mijlocii din Romania si dorim sa ne pozitionam ca o colectie de instrumente si resurse pentru acestia.
Fie ca este vorba de localizarea unor instrumente deja existente pe .com sau de crearea unor instrumente specifice pietei romanesti, toate acestea au ca unic scop crearea unui beneficiu real si imediat pentru utilizator. Instrumentele se incadreaza intr-o paleta larga de servicii, de la un loc de intalnire al unor potentiali parteneri de barter (platforma de barter lansata azi, barter.eimm.ro) pana la instrumente de management de personal.

Barterul  este o practica comerciala prin care partile convin sa schimbe intre ele marfuri de valori egale. Este un instrument la indemana oricui, ale carui avantaje sunt evidente, mai ales in perioada aceasta.
Problema este identificarea partenerilor potriviti intr-o piata atat de vasta.

Barter.eimm.ro vine in intampinarea acestor nevoi oferind un loc de intalnire virtual pentru toate firmele care sunt dispuse la acest gen de colaborare.
Serviciul de bartere online permite oricui sa adauge un anunt prin 3 pasi simpli:
– adaugarea unei descrieri personale si a datelor de contact
– definirea produselor sau a serviciilor pe care le ofera sau de care are nevoie
– confirmarea adresei de email

Potentialii parteneri de barter pot gasi, apoi, anunturile prin moduri variate de cautare de la navigarea prin categorii pana la filtrarea detaliata a anunturilor in functie de factori multipli.

Serviciul de bartere online, ca de altfel intregul portal eimm.ro, este construit in jurul nevoilor utilizatorului si cel mai important atribut al acestuia este adaptabilitatea. Intotdeauna cand nevoile utilizatorilor vor evolua si serviciile noastre vor evolua odata cu ele.

Barter.eimm.ro este o platforma in plina dezvoltare, in urmatoarea perioada vom oferi posibilitatea de a defini bartere deschise (bartere unde autorul anuntului poate defini doar ce ofera sau doar ce are nevoie) iar in viitor vom implementa notiunea de rating de companie (acesta se va calcula in functie de notele primite de la partenerii cu care a derulat deja un contract de barter) si notiunea de multi-barter (practica prin care se poate incheia un contract de barter in mai mult de 2 parteneri).

Si portalul eimm.ro va avea o evolutie proprie, in paralel cu evolutia serviciului de barter.
In perioada imediat urmatoare vom lansa inca un serviciu pentru firmele mici si mijlocii ce au dificultati in aceasta perioada iar pe termen lung urmeaza surprize si mai mari.

Numai impreuna si prin adaptabilitate putem face ca aceasta criza economica prin care trecem sa fie mai usor de suportat.