O singura sedinta de cavitatie poate aduce o multime de beneficii

Parti corporale tratate de grasime excesiva prin cavitatie

Un tratament de numai o ora de cavitatie poate acoperi o zon? de dimensiuni medii a corpului. Vorbim mai mult despre abdomen, despre coapsele interioare sau exterioare, despre fese sau despre spate. Zonele mai mici, cum ar fi, de pilda, barbia sau bratul superior, pot fi tratate impreuna.

cavitatie

De altfel, tratamente multiple pe aceleasi zone sunt recomandate pentru o eficienta maxima Extra grasimea de pe abdomen, de exemplu, poate necesita intre 3 si 6 sedinte de tratament prin cavitatie, in timp ce zonele mai mari vor avea nevoie de mai mult timp.

Rezultate imediate dupa tratamentul prin cavitatie

Unele rezultate vor fi vizibile imediat. Insa, intregul proces poate dura si pana la cateva zile pana sa ajungeti la o forma cat de cat definita. Rezultatele cele mai bune pentru cavitatie pot fi, de obicei, observate in aproximativ 72 de ore de la inceperea tratamentului.

In mare parte, rezultatele vor depinde de cantitatea de grasime eliminata, inclusiv de cat timp in urma s-a instalat si cat de densa este. De regula, va puteti astepta la 1 pana la aproximativ 2 centimetri de pierdere a grasimilor. Un centimetru dupa primul tratament si pana la 2 centimetri de pierdere dupa fiecare tratament ulterior.

Tratamentul prin cavitatie nu raneste pielea

In timp ce unele tratamente rapide de pierdere in greutate pot avea ca rezultat o degradare a pielii, procedurile de cavitatie au un efect de intarire asupra pielii si al tesutului muscular.

Astfel, pielea se simte mai libera si chiar scutita de eforturile anterioare de scadere in greutate. Cu toate acestea, rezultatele obtinute vor varia de la individ la individ, in functie de metabolismul fiecaruia in parte.

In alta odine de idei, candidatii ideali catre opteaza pentru un tratament de cavitatie trebuie sa fie, in general sanatosi, sau chiar, moderat supraponderali. Pacientii, si acum ne referim la doamne, nu trebuie sa fie isarcinate ori sa alapteze. Nu trebuie sa ia nici anticoagulante sau sa aiba pacemaker ori alte implanturi metalice.

Alte situatii in care se poate observa efectul negativ generat de cavitatie sunt date de interventiile chirurgicale recente, de infectii curente sau de boli infectioase. Un sistem limfatic compromis sau cu imunodeficiente si afectiuni severe de sanatate sunt, de asemenea, aspecte ce trebuie luate in vedere.

Nu uitati de bolile cardiace, de diabetul zaharat, cancer, epilepsie, de tensiune arteriala ridicata sau scazuta si chiar de hemofilie sau tuberculoza.

Daca aveti cateva dubii in privinta faptului ca nu ati putea fi bun candidat pentru tratament prin cavitatie, consultati, mai intai, sfatul medicului specialist.