O resursa buna pentru cei in cautarea unui job nou pe www.CVdesigners.ro

CVdesigners.ro, primul si singurul serviciu online de creare si editare de CV-uri din Romania, vine in ajutorul celor ce sunt in cautare de informatii relevante cu privire la procesul autocunoasterii, explorarii de cariere si cautarii unei slujbe noi. Astfel, in sectiunea Sfaturi a site-ului www.CVdesigners.ro, orice vizitator poate citi articole pe diverse teme legate de managementul carierei, schimbare si psihologie organizationala. Articolele sunt redactate de profesionisti cu experienta in dezvoltare organizationala, HR si scriere creativa si se adreseaza in special profesionistilor entry/mid-level si absolventilor de facultate din tara si din strainatate. Rata de publicare a articolelor este aproape zilnica, echipa adresand subiecte curente, de la managementul timpului si al carierei pana la sfaturi legate de personal branding si imbunatatirea CV-ului. Aditional sectunii de Sfaturi, site-ul CVdesigners.ro vine in ajutorul celor in cautarea unei schimbari profesionale prin alte servicii utile si foarte accesibile.

In 3 pasi simpli oricine poate beneficia de CV-ul corespunzator nivelului sau de experienta:
1. alegi tipul de CV dorit
2. incarci CV-ul actual sau completezi un formular personalizat cu competentele si realizarile tale profesionale si
3. platesti prin transfer bancar, card sau ramburs
In 48 de ore de la finalizarea comenzii (efectuarea platii), utilizatorul primeste produsul finit, urmand sa pastreze legatura cu consultantii CVdesigners.ro prin optiunea crearii de cont.

Complementar realizarii si editarii de CV-uri, site-ul ofera un serviciu de consiliere care adreseaza teme precum:
− cautarea locului de munca potrivit
− practica pentru interviu
− realizarea unei scrisori de intentie personalizate
− plan de cariera
− managementul schimbarilor profesionale
Consilierea vizeaza si categorii speciale precum absolventii sau profesionistii cu experienta in strainatate sau persoanele fara experienta de lucru. In conformitate cu ideea de accesibilitate online a site-ului, optiunea de consiliere este disponibila in formula telefonica. Utilizatorul alege in pasul 1 tipul de consiliere dorit, finalizeaza comanda si in maxim 48 de ore este contactat de un consilier cu expertiza in zona sa de interes.
Astfel, echipa CVdesigners.ro promoveaza un serviciu online complet si de calitate – CV-ul potrivit si instrumentele necesare pentru a-l folosi, toate acestea la un pret foarte accesibil. Pentru mai multe detalii cu privire la site, echipa si serviciile oferite, puteti accesa www.CVdesigners.ro sau puteti apela 0755 CV HELP.