O noutate in randul importului second hand

Stim cu totii ca variantele cele mai simple de a achizitiona haine second hand este sa mergeti intr-un depozit de haine second hand sau intr-un magazin din localitatea in care locuiti. Fie ca sunt la bucata sau la kilogram, aceste articole vestimentare va vor fi pe plec cu siguranta, datorita calitatii acestora.

S-a deschis insa, in Bacau, o companie de distribuire si import articole vestimentare si incaltaminte second hand, dar si produse cu eticheta, ca intr-un magazin obisnuit, care se vor vinde, in cele din urma, la kilogram.

Aceasta societate, numita 2hand textile impex srl importa produse second hand, dar si noi din tari precum Anglia, Olanda, Germania, Belgia, Elvetia. Pentru a evita alegerea si deteriorarea hainelor, furnizorii le trimit in saci sigilati, asezate pe categorii, in functie de sezon. Este o alegere excelenta sa vizitati acest depozit haine second hand care garanteaza calitatea marfii pe care o vinde. Fie imbracaminte, fie incaltaminte, merita sa achizitionati produsele disponibile in doua stadii: calitate 1 si calitate extra.

Asta nu e tot! Fiecare produs cumparat din cadrul acestei societii este insotit de factura, certificat sanitar si de calitate si oricare alte informatii privind locul din care au fost importate hainele respective.

Este mult prea simplu sa cumparati, practic, un sac de haine, la pretul la care luati doar unul sau doua articole vestimentare ori incaltaminte dintr-un magazin obisnuit. Se potriveste oricarui buzunar si se dovedesc a fi aceste haine mai calitative decat cele fabricate in Romania, spre exemplu.

Sunt diponibile peste 150 de produse, atat noi, cat si second hand, intr-o gama larga, pliabile cerintelor clientilor care frecventeaza cu adevarat astfel de magazine sau depozite second hand. Pe langa toate aceste avantaje, societatea 2hand textile impex srl pune pret intr-o reala masura pe parerile clientilor sai, asteptand de fiecare data sugestii pentru a prospera si pentru a detine o afacere de succes. Cel mai usor este sa accesati site-ul care este pus la dispozitie clientilor ce vor sa fie informati in fiecare sezon.