O noua versiune pentru ReteteCulinare.ro

La aproape 5 ani de la lansare,  ReteteCulinare.ro, unul dintre cele mai mari site-uri culinare din tara, are o structura imbunatatita si un nou design.

Schimbarile implementate au vizat atat membrii  comunitatii, cat si organizatiile/companiile care activeaza in domeniul culinar si ar putea beneficia de vizibilitatea pe care site-ul  le-o ofera  gratuit.

Retete Culinare

Vizitatorii se pot bucura acum de o navigare mai facila si mai intuitiva, de teme vizuale care le ofera posibilitatea personalizarii conturilor, de un mixer de ingrediente pe care-l pot utiliza pentru a-si stabili cu usurinta meniul etc. In plus, pentru membrii comunitatii care detin un blog culinar, exista optiunea de adaugare a acestuia in baza de date a RC, unde va fi integrat in sistemele de clasificare existente.

Retete Culinare

De asemenea, pagina adresata restaurantelor a fost restructurata astfel incat administratorii acestora sa poata introduce cu mai multa usurinta informatiile de contact, imagini  si localizarea lor pe harta.

Retete Culinare

ReteteCulinare.ro este unul dintre cele mai importante site-uri culinare din Romania, avand lunar peste 500.000 de vizitatori unici si peste 3.000.000 de afisari. Este in portofoliul Evolutica, alaturi de t5.ro si albumdefamilie.ro