O noua oferta Traduceri Germana Romana

Koller Nicoleta Melania, traducator independent de lb germana-romana-germana, autorizat cu nr. 22212/2008 de MJ, absolventa a gradinitei, generalei, gimnaziului dar si liceului german Nikolaus Lenau din Timisoara,cunoaste si stapaneste foarte bine limba germana.

Experienta sa in traduceri dateaza inca din 2007, atat in interpretariat simultan, consecutiv cat si in traduceri scrise, avand pana in prezent un bogat portofoliu de clienti si colaboratori, astfel incat nu ezitati sa o contactati pentru orice informatie sau consultatie legata de acest domeniu.

Koller Nicoleta,in calitate de traducator  autorizat, independent de germana din Timisoara, va ofera un tarif garantat mai mic decat cele practicate de birourile de traduceri pt. combinatia lingvistica -germana-romana, romana-germana – livrare gratuita la nivel judetean, dar si o reducere pt. documentatiile sursa care depasesc un numar de 10 pg.

Clientii care revin la Traducator germana Timisoara, Koller Nicoleta, in intervalul 1 martie – 1 mai primesc un discount de 10%/act . Nu se percep taxe suplimentare de legalizare, fata de cele practicate de birourile notariale iar traducerile pot fi transmise la cerere, in format electronic ,  pe un CD sau stick .

Traduceri Germana Romana