O noua editie Cafe Chantant –Parisian Night, la Taj Restaurant!

Va invitam sambata 21 Ianuarie sa luati parte la o noua  editie Café Chantant, o seara muzicala plina de culoarea si ritmurile Parisului de alta data, brate de trandafiri, tigari algeriene si Laurens verzi si mult calvados!

Mademoiselle de Paris, La Vie en Rose, J’attendrai, Moulin Rouge, I love Paris sunt doar cateva din propunerile noastre muzicale pentru seara de sambata, cand totul incepe doar de la o poveste.. Parisul noaptea! Poveste de dragoste!

 

Cafe Chantant este un concept asociat cu perioada Belle Epoque, cu origini in Paris si Londra sec. XVIII, o suprapunere intre cabaret, music hall, opereta, initial in aer liber. Aceste manifestari erau ocazii de intalnire pentru grupuri mici de artisti, interpreti si muzicanti care se foloseau de repertoriul pupular, fara a satiriza viata politica sau sociala, ci doar urmandu-si pasiunea pentru muzica de suflet.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.