O noua comunitate facebook surprinde piata juridica din Romania

Comunitatea Licitatii Juridice este pagina de facebook, de o noutatea absoluta, care s-a lansat saptamana aceasta special pentru persoanele care isi desfasoara activitatea in domeniul juridic. Acestea sunt invitate sa se alature comunitatii si sa participe activ la dezbaterile  tematice ce se desfasoara in acest spatiu virtual.

 

 

Ideea  unui  facebook  juridic  vine din partea site-ului  www.licitatiijuridice.ro  care vine  in intampinarea nevoilor oamenilor cu profesii juridice, de a discuta probleme profesionale  si  teme de actualitate din domeniu, intr-un spatiu specializat in acest  sens.  Astfel, incepand cu 23 februarie 2012, avocatii, consilierii juridici, notarii, executori, contabili, lichidatori, magistrati, etc. au la dispozitie o noua platforma  unde  se pot consulta cu alti specialisti in domeniu  si sa dezbata cele mai arzatoare subiecte.

Comunitatea Licitatii Juridice, fiind o pagina facebook, prezinta dinamismul specific acestei retele sociale si provoaca membrii sai la discutii fara restrictii. Spre deosebire de un forum standard, aceasta comunitate este mult mai facil de accesat si prezinta o interfata mai prietenoasa.

 

Despre Licitatiijuridice.ro

Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice.ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita. Interfata prietenoasa a site-ului asigura utilizatorilor o experienta placuta si facila iar structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.