O mica istorie despre Dorian Schwartz, fondatorul Romgermed

Despre Dorian Schwartz si Romgermed

Domnul Dorian Schwartz, fondatorul Romgermed si-a facut toate studiile in Statele Unite ale Americii si in Germania. Dorian Schwartz, avand o parere foarte buna despre Romania si despre invatamantul de aici si de aceea a dorit sa isi continue studiile in Romania si de aceea, a urmat facultatea de medicina din Bucuresti.

dorian schwartz

Romgermed a fost in anul 1999 de catre Dorian Schwartz si fratele sau. Acestia au fost motivati de doua lucruri principale. Din pasiunea pentru medicina pe care cei doi o aveau si mai ales pentru faptul ca Dorian Schwartz, imediat dupa ce a terminat cursurile universitatii de medicina din Bucuresti a facut rezidentiatul la sectia de ginecologie si a vazut cam ce slabiciuni are sistemul medical din Romania si de aceea a deschis clinica privata Romgermed.

Clinica Romgermed a reusit sa se dezvolte an de an si datorita investitiile facute de Dorian Schwartz, clinica a ajuns sa fie un jucator foarte important in domeniul medical.

Scurt istoric despre Dorian Schwartz

Dupa cei 6 ani petrecuti in facultate, Dorian Schwartz a terminat rezidentiatul la spitalul Militar Carol Davila, la sectia de ginecologie. In acest fel, Dorian Schwartz a fost implicat zi de zi in sistemul din Romania. In felul asta, Dorian Schwartz si-a dat seama ca sistemul medical romanesc nu era foarte bine pus la punct si datorita acestui lucru a luat nastere clinica Romgermed, o clinica care ofera servicii de calitate. De-alungul anilor, Dorian Schwartz impreuna cu clinica Romgermed au sustinut destule campanii prin care au sustinut persoanele cu posibilitati extrem de redus.

Dorian Schwartz a reusit ani la rand tineri nevoiasi care erau extrem de pasionati de medicina, dar nu aveau banii necesari pentru a urma facultatea de Medicina. Pe langa asta, Dorian Schwartz, a condus si o campanie de educare a tinerilor din licee pe tema educatiei sanitare si a consumului de droguri. Dorian Schwartz, bineinteles, impreuna cu Romgermed au oferit asistenta medicala gratuita pentru extrem de multe sate izolate geografic.