O gama variata de produse de calitate din domeniul confectiilor textile

Infiintata in anul 1993, compania O & R din judetul Bacau pune la dizpozitia clientilor o gama variata de produse de calitate din domeniul confectiilor textile atat in privinta culorilor, cat si a marimilor.

siglamCompania noastra are o experienta de peste 20 de ani si dispune de o echipa tanara si flexibila care se adapteaza foarte usor nevoilor clientior.

Produsele se adreseaza tuturor varstelor si cuprind o varietate de  modele ,nuante, marimi printre care: imbracaminte de lucru, paza si protectie, uniforme scolare, uniforme pentru magazine, echipamente medicale, echipamente si textile HORECA.

Toate produsele realizate  sunt confectionate din bumbac de cea mai buna calitate, iar compania noastra controleaza fiecare produs inainte de a fi expediat catre dumneavoastra. Lucram continuu la imbunatatirea calitatii produselor, de aceea am realizat pentru dumneavoastra un catalog de instructiuni pentru ingrijirea produselor. Acesta poate fi gasit accesand pagina www.orbacau.ro .

O & R – companie cu capital 100% romanesc, este un partener de incredere care dispune si de un magazin online ce prezinta doar o mica parte din produsele pe care le putem produce, de aceea sunteti invitati  sa ne contactati,astfel  veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a  produselor care se potriviesc cel mai bine cerintelor dumneavoastra.