O călătorie în jurul lumii acum la câteva străzi distanță!

Miercuri, 23 Martie 2011, începând cu orele 21:00, vino alături de noi. Începe călătoria în jurul lumii la Pose Cafe&Lounge!
Cine nu a călătorit măcar o dată alături de Jules Verne în jurul lumii? Cine nu a trăit viața de noapte măcar pentru câteva minute cu fetele din Sex and the City? Cine nu și-a dorit să ajungă măcar o dată la ritmurile amețitoare ale carnavalului din Rio de Janeiro?
Indiferent dacă sunteți o fire romantică și măștile venețiene vă incită, indiferent că iubiți orașele moderne sau clădirile impunătoare din Dubai, alături de Pose Cafe veți găsi câte puțin din fiecare!
Vino Miercuri, 23 Martie, începând cu ora 21:00, la Pose Cafe & Lounge și începe călătoria în jurul lumii. Vă așteptăm la o petrecere tematică, cu multe surprize!
Te asteptam – Rezerva acum o masa – 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – petreceri tematice, seri de Jazz si multe altele. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!