O cafea cu spuma de opera, un altfel de Dragobete!

Bucuresti, Vineri, 25 Februarie 2011 – Vlad Miriță și Pandorra Business Management au lansat Opera but not too Loud, într-o atmosferă de poveste.
Ninsoarea puternică și viscolul de aseară nu au împiedicat cei peste 70 de iubitori ai stilului sa iasă din casă pentru a petrece de Dragobete o seară cu totul specială. O seară în care au răsunat într-o cafenea acordurile Granadei și am trăit frumusețea unui Bessame Mucho într-o interpretare live la o cafea în trei culori a fost o încântare pentru prieteni, invitatți și toți cei care au dorit să ni se alăture.
Vlad Miriță, un artist ce iese din tipare, ne-a încântat si de data aceasta cu o interpretare pentru care cuvintele sunt prea puÈ›in să o descrie. “Opera este pentru prieteni, pur si simplu….”, spunea Vlad cu modestia ce îl caracterizează. La sfârÈ™itul unei seri încântătoare invitaÈ›ii au avut parte de surprize: cadouri pentru prieteni oferite de prieteni – un set de bijuteri oferit de magazinul on-line www.pandorra.ro , aranjamente florale oferite de Splendor È™i multe alte premii au încheiat un Dragobete în stil.
Vlad Miriță, un artist complex, Pose Cafe, o altfel de cafenea și Pandorra Business Management, o altfel de companie au oferit sentimente pe muzică la lumina lumânarilor. Aseară Opera a fost în meniu!
Vlad Miriță și Pandorra Business Management își propun să continue periplul Operei alături de tine, să repete într-un mod unic această seară, pentru că Opera but not too Loud este pentru prieteni, este pentru toți cei care doresc să petreacă o altfel de seară în compania unui artist deosebit.
Un artist care sparge tiparele, un artist versatil care trăiește muzica dincolo de spațiu. Pe scena Operei, pe scena unui teatru de vară sau oriunde se află un pian, el face ca prin muzică granițele să dispară.
Solist al Operei Naționale din București, Vlad Miriță este recunoscut ca fiind primul artist român care a abordat stilul crossover sau pop-opera. Reprezentantul României la Eurovision în anul 2008 crede în energia sunetelor și în lucrurile simple care ne pot face să ascultăm, să simțim și să descoperim bucuria unei serii cu operă alături de prieteni.
Pandorra Business Management a luat nastere pornind de la ideea ca in spatiul cotidian actual, in care similaritatea produsului şi amalgamul de comunicare creează confuzie, este nevoie de altceva pentru a fi remarcat. Experienta ei se intemeiaza pe toate acele lucruri aparent lipsite de importanta dar care privite in ansamblu adauga valoare si unicitate. Viziunea ei este ca fiecare companie, fiecare individ si orice actiune sau gest sunt unice prin context si continut, iar ea naste idei care sa ofere posibilitatea reinvierii personalitatii la nivelul corporate. In viziunea Pandorrei companiile sunt persoane, cu personalitati dintre cele mai diferite care se bucura, plang sau sufera de nostalgie si de aceea ea ofera variante pentru toate starile emotionale si incurajeaza comunicarea lor catre piata.
Pentru mai multe detalii:
Monica Magureanu
monica.magureanu@pandorra.ro
www.managementpuzzle.ro