O afacere de succes, un stil de viata!

Joi 18 martie,incepand cu ora 19, va invitam la un nou eveniment de networking marca Babylon Consult la Cafe Business in cladirea Romcapital.

Seara va debuta cu o sesiune de networking in care vom cunoaste antreprenori si manageri din diferite domenii, vom lega relatii si vom discuta business.

Vom vorbi despre legatura dintre succes si implicare, despre pasii catre succes si despre identificarea cu business-ul nostru. Fiecare este binevenit sa se implice in discutie cu idei si experiente personale.

Diana Bobar ne va povesti cum a ajuns la 21 de ani, de la blogger de moda la antreprenor si fashion designer. Si, pentru ca suntem in luna femeilor, doamnele se vor putea bucura de prezentarea catorva obiecte vestimentare din colectia noua, semnata Diana Bobar Design.

Taxa de participare este de 40 RON fara TVA pentru confirmarile facute pana miercuri, 17 martie, ora 20, si 50 RON fara TVA in seara evenimentului. Detalii si confirmari la raluca.moisi@babylonconsult.ro sau la telefon 0725.912.543.
Va asteptam in acelasi loc, Cafe Business din cladirea Romcapital, sa ne bucuram de o seara impreuna.
Timisoara, Cafe Business (cladirea Romcapital), str Mihai Viteazu, nr 30B