Nutrex Lipo 6: rezultate si testimoniale

Nutrex Lipo 6 Black, Variante si Testimoniale

Nutrex Lipo 6 Black este unul din cele mai bine vandute arzatoare de grasimi in 2019.
Acesta vine in 3 variante de baza:

  • Lipo 6 Black
  • Lipo 6 Black Ultra concentrate
  • Lipo 6 Hers

Nutrex Lipo 6 Black este variant “standard”, punctul de plecare.
Doza recomandata pentru acesta este de 3 pastile cu masa de dimineata, si inca 3 cu masa de dupamasa. Este indicat ca suplimentul sa nu se ia niciodata seara din cauza cantitatii de cofeina.Asadar, portia totala zilnica este de 6 capsule.

Lipo 6 Hers este varianta dedicate sportivelor. Diferenta intre variant standard (Lipo 6 Black) si varianta Hers consta in dozajul ingredientelor care sunt intalnite la Lipo6 Black astfel incat sa fie mai eficient pentru o greutate corporala mai mica. De asemenea, ingrediente precum Potasiumul de iod, Vitamina D, B12, Cromiumul si Acidul Folic se regasesc in variant Hers, fata de variant Lipo 6 Black.

Nutrex Lipo 6 Ultra Concentrate este exact ce sugereaza numele. Este variant Standard, Lipo 6 Black, ultra concentrata. In loc de o portie de 3 capsule la fiecare masa, se ia doar una singura. Astfel, capsula fiind de 3 ori mai concentrata decat variant standard. Ingredientele nu difera.

Aceasta variant este recomandata persoanelor cu o toleranta ridicata la cofeina. Trebuie tinut cont de faptul ca daca o portie intreaga este prea mult, nu se mai poate impartii doza precum cu variant Lipo 6 Black.

In mod continuu, incercam sa incurajam sis a promovam feedbackul si reviewurile pe siteul www.ProteinOutlet.ro pentru a crea o baza de informare C2C si o comunitate interactiva.

Marian V. :“Am reusit sa dau jos alea 2 kg de care nu mai scapam intr-o luna cu Lipo! Am ajuns sigur la sub 10% grasime”

Vadim: “Am mai incercat tot felul de Lipo 6. Unul avea cutie alba. de cand iau de la dumneavoastra se vad rezultatele. Cred ca pana acum luam facaturi. Va salut cu respect baieti!”

Calin: “Super tare. Iau de ceva vreme si sunt super multumit”

Stefan: “Iau de foarte mult timp. Sunt multumit de rezultate. Si cu pretul asta o sa cumpar de la voi de acum incolo!”

Bogdan: “Excelent produs”

Acestea sunt cateva din reviewurile produsului Lipo6 Black. Te incurajem sa intri sit u pe pagina noastra si sa iti exprimi parerea sau nelamurirea fata de unul din produsele noastre.