Numarul angajatilor din SIVECO Romania a crescut cu peste 50%

Compania a recrutat specialisti de top pentru departamentele eLearning, eAgriculture si Aplicatii Customizate

SIVECO Romania isi pastreaza reputatia de bun angajator si in acest an afectat de criza. Compania a angajat din ianuarie 2011 si pana in prezent 380 de specialisti IT, ajungand la 1.050 de angajati. Cresterea cu peste 50% a echipei este datorata numarului mare de proiecte interne si internationale pe care compania le desfasoara in Romania si in tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Intr-un top al angajarilor, cele mai multe posturi au fost ocupate de specialisti in domeniile eLearning, eAgriculture si Customized Application Development.

“Speram ca noii colegi sa se adapteze cu usurinta in marea noastra echipa. Multi dintre ei au absolvit de curand facultatea si doresc sa isi construiasca o cariera frumoasa in domeniul IT. Le oferim posibilitatea sa lucreze in proiecte mari care ii vor ajuta sa se dezvolte profesional si sa devina experti recunoscuti international. De la inceputul acestui an, in companiile de software s-au facut cele mai multe angajari. Este inca o dovada ca in aceasta industrie, una dintre cele mai dinamice din economia romaneasca, se face cu adevarat performanta”, a declarat Daniela Bichir, Vicepresedinte Resurse Umane si Calitate in cadrul SIVECO Romania.

SIVECO Romania este cunoscuta in randul angajatorilor pentru implicarea consecventa in actiuni in sprijinul comunitatii. Compania isi evalueaza anual activitatea din punct de vedere economic, social si de mediu prin raportul de responsabilitate sociala.

Contributia companiei la dezvoltarea societatii este data de proiectele derulate in Romania, si pentru organizatii ale Uniunii Europene, in Tunisia, Azerbaijan, Turcia, Bulgaria, Maroc, Emiratele Arabe Unite, Moldova, Belarus, Oman, Bahrein, Cipru, Macedonia, proiecte cu o puternica componenta sociala, destinate profesorilor, elevilor, studentilor, angajatilor din diverse organizatii publice si private.

Despre SIVECO Romania
SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are in prezent 1.050 de angajati.

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Romania Management.

Adresandu-se cu precadere organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms si eBusiness, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

De-a lungul celor 19 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 125 de premii interne si internationale.

SIVECO Romania SA este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvolta parteneriate solide cu cele mai mari companii de software si hardware din lume:Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc.

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociatii profesionale si de afaceri din Romania (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) si internationale (European Association for Information Technology – EITA, Information Society Technologies Advisory Group – ISTAG) si a aderat la importante initiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency si PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro.