Nu te mai teme de examinarea cu un computer tomograf!

Daca inainte mai aveai motive de teama atunci cand intra in discutie o examinare de acest ge. Acum poti uita de orice fel de frica. Daca ai nevoie de o tomografie abdominala ori de computer tomograf cerebral, Clinica Medicala Romgermed iti sta la dispozitie. Iti ofera fie un control gratuit pentru computerul tomograf, fie preturi avantajoase la computerul tomograf cu substanta de contrast.

computer tomograf

Asadar, datorita trecerii timpului, stiinta s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani. Totodata, modul in care computerul tomograf actioneaza s-a modificat si el.

Tomografia computerizata moderna

Examinarea din zilele noastre cu un computer tomograf presupune expunerea cu mult mai redusa la radiatii. Astfel, pacientii vor primi doza necesara de tratament in functie de nevoia imagistica a fiecarui individ. Analizele cu ajutorul computerului tomograf se considera a fi o metoda moderna de depistare a potentialelor afectiuni interne. De aceea este recomandata, mai ales, pentru faptul ca nu afecteaza cu nimic starea de sanatate a pacientilor.

Daca nu stiati pentru ce se utilizeaza un astfel de consult, va informam ca rolul acestuia este de a stabili cu exactitate constructia oganelor unui pacient.

Procesul de pregatire in vederea examinarii cu ajutorul unui computer tomograf

Inainte de a efectua o tomografie computerizata exista anumiti pasi pe care trebuie sa ii urmati. Acest lucru este necesar pentru a va asigura, atat dumneavoastra cat si medicul care coordoneaza intreaga operatiune, ca totul este sigur si ca nu vor aparea probleme neprevazute.

Iata cateva sfaturi utile de care sa tineti cont atunci cand apelati la tehnologia computerului tomograf:

  1. Comunicati, inainte de toate, cu medicul dumneavoastra. Stabiliti de comun acord daca este posibil sau nu sa efectuati o investigatie de acest fel. Nu tuturor persoanelor le este permisa aceasta interventie. Daca nu aveti inca un medic specialist care sa va indrume, puteti apela cu incredere la echipa de medici specialisti ai Clinicii Medicale Romgermed din Bucuresti;
  2. Pentru a obtine un diagnostic cat mai corect, medicul va va administra niste substante specifice inainte de investigatia propriu-zisa;
  3. Se recomanda efectuarea unei astfel de examinari doar dupa o perioada de minumum 2-3 zile in cazul in care ati efectuat anterior vreo examinare cu bariu;
  4. Un alt pas important se refera la stabilirea unor analize preventive de laborator pentru ca medicul sa-si ia toate masurile de precautie.

Inca sunteti in dubii cu privire la aceasta tomografie computerizata?

Nu mai sta pe ganduri, prevederea salveaza vieti. Vino acum la Clinica Medicala Romgermed si ai posibilitatea sa beneficiezi de o investigatie cu un computer tomograf gratuit in Bucuresti. Ce mai astepti? Intreaba acum medicul tau specialist despre ce inseamna un computer tomograf cu substanta de contrast.