Nu te lasa surprins de iarna! Pregateste-ti masina cu MOTUL.

P&P, importatorul lubrifiantilor Motul in Romania, a pregatit pentru sezonul rece un pachet de produse dedicate automobilelor.
Pentru toti cei care vor sa-si mentina masina in cele mai bune conditii si pe perioada iernii, P&P recomanda antigelul din gama MOTUL Inugel Expert/ Optimal, un lichid de racire diluat, gata pregatit pentru folosire, ce ofera o protectie optima pana la -30 de grade Celsius. Antigelul pe baza de monoetilenglicol utilizeaza un amestec tehnologic organic/anorganic, numit aditiv hibrid si poate fi amestecat cu orice alt tip de lichid de racire pe baza de monoetilenglicol. Este recomandat pentru toate tipurile de sisteme de racire ale: autoturismelor, camioanelor, utilajelor, vapoarelor sau uneltelor de gradina. In plus, Inugel conţine un agent amar care impiedica ingerarea pe cale bucala. Motul Inugel Expert/ Optimal protejeaza sistemul de racire impotriva inghetului, iar partile metalice impotriva coroziunii. Asigura un schimb termic excelent si o eficienta crescuta a racirii motorului. Silicatii si acizii organici cresc proprietatiile anti-uzura ce raman active in timp.
De asemenea, pe timp friguros, vascozitatea uleiului este un factor foarte important in functionarea motorului in parametrii normali. La temperaturi scazute uleiul devine mai vascos, motorul inecandu-se la pornire. Trebuie stiut ca un ulei de motor trebuie sa fie suficient de fluid pentru a curge bine la temperaturi scazute, dar si suficient de vascos pentru o protectie buna la temperaturi inalte. In sezonul rece motorul trebuie ajutat cu un ulei mai subţire (un grad de iarna mai mic), tinand cont ca acesta va fi mai fluid si se va pompa mai repede in motor, scazand astfel perioada de timp in care motorul functioneaza „uscat” in clipele ulterioare pornirii.
Pentru o pornire mai usoara pe timp de iarna si pentru o protectie ridicata a motorului, P&P recomanda utilizarea uleiurilor de motor MOTUL X-clean + 5W30 ÅŸi MOTUL 8100 Eco-nergy 5W30, uleiuri 100% sintetice, create special pentru masini puternice de ultima generatie. Uleiurile MOTUL sunt potrivite pentru toate tipurile de motoare pe benzina si motorina ce indeplinesc standardul de emisii EURO IV si EURO V.
Pentru o iarna linistita si fara probleme la motorul masinii, nu ramane decat sa folositi gama de produse MOTUL pentru sezonul rece. Mai multe detalii despre produsele MOTUL puteti gasi pe site-ul oficial  pentru Romania: www.motul-romania.ro.
Motul sustine performanta indiferent de vreme.