Nu te lasa! Castiga cu MobileNews un Nokia Bluetooth Headset BH-902 intr-o singura saptamana!

MobileNews te invita sa participi la concursul organizat timp de o saptamana pe website-ul www.mobile-news.ro, in perioada 23 – 30 octombrie 2009.

Dupa ce astazi, pe 23 octombrie, MobileNews a anuntat castigatorii ultimului concurs organizat in parteneriat cu BiDefender, revista editata de Trim Publications lanseaza un  nou concurs, de data aceasta pentru o saptamana.

In saptamana 23-30 octombrie, MobileNews ofera vizitatorilor un headset Nokia Bluetooth BH-902. Concursul se organizeaza in sectiunea Joaca pe website-ul MobileNews. Concursul face parte din seria de concursuri organizate lunar de MobileNews.

Cum se desfasoara concursul?

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba un cont sau sa se inscrie pe website-ul MobileNews. Dupa autentificare, prin accesarea sectiunii Joaca, cu un singur click pe interfata jocului, participantii vor putea raspunde la cateva intrebari cu privire la ultimele articole publicate pe site-ul MobileNews, www.mobile-news.ro in sectiunile Stiri, Gadgeturi, Reviewuri.

Castigatorii vor fi alesi pe data de 30 octombrie prin tragere la sorti dintre participantii care au dat raspunsuri corecte (minim 1 punct, fiecare intrebare valorand 1 punct).

Despre MobileNews

Lansata in 2008, revista de telecomunicatii online Mobile News, editata de SC TRIM Publications, se numara printre cele mai inovatoare publicatii online de acest tip, oferind utilizatorilor noutati de calitate din domeniul telecomunicatiilor. Mobile News s-a extins la inceputul lunii ianuarie 2009 pe plan european, acoperind cu stiri zilnice intreaga Europa de Sud Est www.news-mobile.eu Revista prezinta stirile telecom locale in Romania, Grecia, Bulgaria si Cipru in limba materna, si in Albania, Serbia, Macedonia, in limba engleza. Incepand cu toamna lui 2009, cand s-a realizat si updatarea tuturor website-urilor, MobileNews va aduce concursuri si interviuri periodice cu personalitati din lumea telecomunicatiilor. Pentru mai  multe informatii, va invitam sa vizitati www.mobile-news-ro