Nu rata! 18 Martie! Degustare Fontana Fredda in acorduri de Jazz! Doar la Pose Cafe&Lounge!

Jazz-ul se afla in cafeaua de dimineata si in vinul servit seara! Jazz-ul te invita sa asculti de fiecare data altfel de acorduri! Jazz-ul este imporvizatie! Iar un vin bun este absolut incantator daca are aroma unei muzici de calitate!
O veche zicala in latina ne aduce aminte ca este bine sa ne amintim ca sunt 5 motive pentru a gusta un vin bun: sosirea unui prieten apropiat, setea prezenta sau viitoare, un vin excelent sau orice alt motiv.
Te asteptam impreuna cu baietii de la UpTown Jazz oricare ar fi motivul tau!
Pe 18 Martie Pose Cafe&Lounge ti-a pregatit o surpriza. Te asteptam la o degustare de vinuri Fontana Fredda in acorduri de Jazz!
Incearca – le si primesti un pahar din vinul preferat!
Te asteptam – Rezerva acum o masa – 021.323.60.12
Consumatie obligatorie: 40 RON/persoana
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – Marti suntem intre prieteni la Karaoke, Vinerea se poarta Jazz iar Sambata ne intalnim la intersectie si ne luam hainele cu sunete de Live Rock. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!
Degustare vinuri Pose Cafe & lounge