Nu ai inca un abdomen perfect, dar il poti avea pana la vara

Motivele pentru care inca nu ai un abdomen perfect sunt variate.
Poate fi deoarece:
1) consideri ca asa sunt genele tale si esti predispus(a) sa fi mai grasut(a) pentru tot restul vietii si sa fi nevoit(a)sa iti acoperi burtica cu bluze mai largi si sa eviti vara sa te afisezi la piscina.
2) ai urmat diete de slabit rapide si ineficiente.Te-ai infometat si ai mancat acelasi lucru zile la rand pentru ca in cele din urma sa nu slabesti nici macar un kilogram si sa iti scazi rata metabolica de baza.
3) ti-e greu sa iti calculezi cantitatile de alimente pe care trebuie sa le mananci pentru a avea un deficit caloric.
4) nu stii ce alimente sa mananci pentru a arde grasimea de pe burta,coapse si picioare. Cum sa iti aranjezi mesele si ce cantitati sa consumi la fiecare masa.
5) nu stii ce exercitii sa faci pentru a pierde kilogramele in plus si te-ai saturat sa faci abdomene.
6) nu stii ce ecercitii ai putea sa faci in propria sufragerie si cum sa le combini astfel incat sa simti ca iti lucreaza tot corpul si sa incepi sa arzi grasimea incapatanata.
7) nu ai un program de antrenament creat pentru tine astfel incat sa stii ce sa faci cand mergi la sala si sa nu iti pierzi timpul imitandui pe alti.
si multe altele…
Dar sunt sigur ca te intereseaza de fapt SOLUTIA ,cum sa ai un Abdomen Perfect Pana la Vara.
Planul de antrenament progresiv si zona speciala de nutritive personala sunt cele doua component al noului produs ce va fi lansat pe 20 februarie de catre antrenorulmeupersonal.ro .