NovaShop.ro ofera 10 invitatii la concertul Guns N’ Roses

NovaShop.ro are placerea de a anunta ca ofera fanilor sai de pe Facebook 10 invitatii la concertul Guns N’ Roses, in urma unui parteneriat semnat cu D&D East Entertainment, organizatorul  concertului. Renumita trupa americana isi va incanta fanii din Romania intr-un show incendiar unic, sustinut la complexul Romexpo din Bucuresti in data de 21 septembrie 2010.

Dupa ani intregi de asteptare, fanii din Romania ai trupei americane hard rock Guns N’ Roses vor avea ocazia in premiera absoluta in Romania sa-si vada idolii si vor avea parte de o intalnire de neuitat cu unul dintre cei mai adulati vocalisti hard rock ai tuturor timpurilor: Axl Rose.

Ai cont pe Facebook? Devino FAN la paginii NovaShop.ro si vei fi rasplatit!

NovaShop.ro organizeaza un concurs prin care ofera 10 invitatii la concertul Guns N’ Roses. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook a magazinului si este accesibil oricarui cetatean roman cu varsta peste 18 ani. Acesta se va incheia pe data de 16 septembrie la orele 24:00, iar in ziua imediat urmatoare vor fi anuntati cei 5 castigatori, fiecare dintre ei primind cate 2 invitatii la concert.

Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul “Chinese Democracy World Tour“, menit sa promoveze cel mai recent album al trupei: “Chinese Democracy” – lansat in anul 2008. De la infiintare – in anul 1985 – trupa Guns N’ Roses a vandut peste 100 milioane de albume in intreaga lume, fiecare dintre albumele sale intrand in topul Billboard, in cele mai importante topuri europene, dar si in cele din Asia si America de Sud.

Acum NovaShop.ro iti ofera ocazia sa-i intalnesti live pe cei 8 membri – Axl Rose, Tommy Stinson, Dizzy Reed, Bumblefoot, Chris Pitman, Dj Ashba, Richard Fortus, Frank Ferrer – intr-un concert ce se anunta INCENDIAR!

Vrei sa te afli si tu printre cei ce vor fredona „November Rain”si alte hituri celebre ale trupei Guns N’ Roses alaturi de alte zeci de mii de spectatori?

Trebuie doar sa parcurgi corect cei 3 pasi simpli si numele tau poate ajunge pe lista fericitilor castigatori.

-          Devii FAN al paginii http://www.facebook.com/NovaShop.ro

-          Confirmi participarea la Concurs (Eveniment)

-          Scrii pe pagina ta de Facebook (pe perete) urmatorul comentariu, inclusiv cu link catre Eveniment: „ Sunt FAN NovaShop.ro si imi doresc cele 2 invitatii la concertul Guns N’ Roses http://www.facebook.com/event.php?eid=103541516370163 ”

Tragerea la sorti a celor 5 castigatori va avea loc in data de 17 septembrie, iar numele acestora vor fi anuntate pe www.facebook.com/NovaShop.ro

Regulamentul integral al Concursului este disponibil pe pagina de pagina de Facebook a magazinului online NovaShop.ro si pe blog.novashop.ro. Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile AICI.

NovaShop.ro este cel mai important magazin online de laptopuri din Romania, unde vizitatorii vor gasi intotdeauna cele mai noi modele de laptopuri si cele mai dinamice promotii, precum si cele mai bune servicii de suport clienti si consultanta in alegerea celui mai potrivit produs, perfect adaptat necesitatilor si posibilitatilor financiare ale fiecarui client.

Avand deja 5 ani de activitate pe piata din Romania si o echipa alcatuita numai din specialisti cu experienta relevanta in vanzari din zona IT&C, NovaShop.ro stie sa acorde tuturor clientilor importanta cuvenita, oferindu-le doar produse originale de cea mai buna calitate, livrate cat mai rapid in mod gratuit, garantii rezolvate in regim de urgenta si servicii ireprosabile – toate acestea la cel mai bun pret posibil.

PR & Marketing NovaShop.ro

Tel/Fax: 021-210.20.60

Mobil: 0722.161.454 si 0751.026.699

Web: www.novashop.ro

E-mail: office@novashop.ro

Twitter: twitter.com/NovaShop

Facebook:  facebook.com/NovaShop.ro