Noutatile sunmotors.ro

Pe cei de la sunmotors.ro inceputul de an i-a cuprins in febra schimbarilor. Acestia au decis ca acum ce au trecut intr-un an nou, sa isi intampine viitorii clientii cu oferte care mai de care mai atragatoare.
Noutatea consta in aparitia unui nou model de scuter denumit Motowell 2T. Acesta este cel mai nou produs al firmei este noul model de scuter Retrosa, acesta fiind construit pe platforma scuterului Lambretta Pato. Noutatea acestui scuter consta in faptul faptul ca acesta dispune de doua versiuni de motoare, unul cu o capacitate de 50 CC in 2 timpi, iar altul cu o capacitate de 125 CC in 4 timpi.
Alte noutati pe care cei de la sunmotors.ro le ofera clientilor lor sunt schimbarea designului scuterului Yoyo 4T, modernizarea designului tobelor modelelor 2T, precum si schimbarea intregii game de casti moto full-face si open-face.
De asemenea sunmotors.ro aduce alte 532 de modificari minore, tehnice, de strategie si de design, toate acestea fiind in favoarea satisfacerii clientilor.
Dar cei de la sunmotors.ro nu au produs schimbari doar la partea tehnica sau la cea de design a scuterelor, ci au decis sa reduca majoritatea preturilor modelelor cu 10-20% fata de anul 2009.