Noutati in materie de joburi pentru personalul medical!

Luna martie marcheaza debutul unui nou sezon de targuri Cariere in Alb, primul eveniment fiind Targul de Joburi pentru Personalul Medical din Iasi.

Sambata, 17 Martie, Casa de Cultura a Studentilor din Iasi isi deschide portile cu noi oferte de joburi pentru candidatii dornici sa profeseze in cele mai moderne si performante clinici si spitale din Romania si Europa.

Cariere in Alb vine in intampinarea acestora si aduce in fata lor cele mai importante companii de recutare la nivel european. „Targul de Joburi Cariere in Alb este evenimentul care aduna in acelasi loc companii internationale de recrutare din intreaga Europa, dar si spitale si clinici medicale din Romania. Targul de Joburi inseamna oportunitati pentru specialistii care apeleaza cu incredere la noi pentru a-i ajuta sa faca primul sau urmatorul pas in cariera. Astfel ajutam anual sute de profesionisti din domeniul medical sa gaseasca cele mai potrivite oportunitati in Romania si nu numai.” – a declarat Corina Pop – Sales Manager.

Noutatea adusa de cea de-a 18-a editie sunt ofertele pentru farmacisti. ”In urma feedback-ului primit dupa evenimentele organizate, cerinta a fost foarte mare in domeniul farmaceutic, astfel sezonul acesta am decis sa invitam companii care pun la dispozitia candidatilor locuri de munca pentru farmacisti si asistenti de farmacie.” adauga Corina Pop – Sales Manager.

Cui se adreseaza evenimentul:

Evenimentul se adreseaza medicilor specialisti, medicilor rezidenti, medicilor stomatologi, medicilor de familie, farmacistilor, fizioterapeutilor, asistentilor medicali, infirmierilor si absolventilor de medicina din Romania care sunt in cautarea unui loc de munca in domeniul medical.

In ce tari sunt ofertele:

Anul acesta, cele mai multe posturi vacante sunt in Romania, Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Suedia, Norvegia si Danemarca.

La Targul de Cariere din Iasi recruteaza companii precum: Brandler & Rauschelbach  GbR, Medicarrera, Personal International, PVmed Personalvermittlung, Bundesagentur für Arbeit – Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) sau Moving People, cu o vasta experienta in recrutarea medicala internationala si care sunt foarte pregatiti in procesarea si echivalarea tuturor documentelor necesare relocarii.

Spitalul Arcadia, unul dintre cele mai bine cotate spitale din Romania, ofera o gama variata de beneficii cadrelor medicale ce doresc sa se alature echipei lor. Candidatii selectati vor avea posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesionist, cu echipamente de ultima generatie.

Alte oferte tentante vin din partea Spitalului Municipal Vatra Dornei si a Policlinicii Dorna Medical, care se afla in cautare de medici si asistenti medicali care isi doresc sa profeseze in tara noastra, avand o gama foarte larga de specializari disponibile.

Cea de-a 18-a editie a Targului de de Joburi va avea loc pe 17 Martie  intre orele 10.00 si 16.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.  Accesul este gratuit!

Candidatii sunt sfatuiti sa se prezinte cu un CV care sa ateste experienta lor de pana in acest moment. Mai multe informatii despre Targurile de Joburi si recrutorii prezenti puteti gasi pe: www.careersinwhite.com/fairs

Careers in White International – www.careersinwhite.com – office@careersinwhite.com