Noutati la “Piata Taraneasca” si Mester(esti)!? 100 % NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL intre 9 si 11 iulie pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta

Ca urmare a succesului editiei estivale de la Constanta a Pietei Taranesti si a salonului Mester(esti)!? Targul revine in zilele de 09, 10 si 11 iulie pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta , B-dul Al. Lapusneanu nr 1. De asemenea mesterii populari si producatorii autohtoni si nu numai va asteapta cu un program prelungit pana la orele 21.

“Piata taraneasca” este cel mai nou concept de “piata” cu vanzare, destinat produselor traditionale romanesti, alimente proaspete (carne,branzeturi, legume, fructe, bauturi, compoturi, dulceturi, sucuri naturale, miere, turta dulce, kurtos kalacs), naturale, ecologice, pregatite in vatra satului dupa retete specifice zonelor istorice/geografice.

La aceasta editie asteptam noi producatori din Rupea cu produse traditionale din carne de porc,vita si oaie, carnati, slanina, muschi afumat, pece, ceafa afumata, palinca, paine de casa, carnati de oaie si branzeturi de la Bran, dar si vestitele cascaveluri, branza de burduf si in coaja de brad.

Producatorii vestitului Magiun de Topoloveni vor lansa un nou sortiment de asemenea fara zahar si conservanti, si anume dulceata de cirese negre.

Ca si la editia anterioara veti putea gusta din delicioasele aperitive italiene. Vor fi de asemenea si dulciuri traditionale italiene.

Alaturi de deliciile gastronomice, veti gasi mesteri populari cu ceramica de Corund, marochinarie din piele ornamentata cu motive populare din Ardeal, sticlarie decorativa si oua incondeiate din Moldova, mesteri argintari cu demonstratii de bijuterie, cioplitori in lemn, costume traditionale din Muntenia, ghivece cu flori naturale si bijuterii Hand Made

Va asteptam cu bunatati, cantece, dansuri traditionale si multe alte surprize pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta la, targul “Piata Taraneasca” si Salonul de articole mestesugaresti Mester(esti!) 100% NATURAL, ECOLOGIC, TRADITIONAL.

De vineri pana duminica, in zilele de 02,03,04 iulie , pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta!
Parteneri Media: Zile si Nopti, Radio Constanta, Radio Vacanta, TV Constanta, Radio Romania Actualitati, Radio Antena Satelor, Observator de Constanta, Cuget Liber, Ziua de Constanta, Adevarul de seara Constanta.

Zilnic intre orele 09, 00 si 21, 00 veti beneficia de reduceri si promotii direct de la producatori, cantece si voie buna, tombola cu surprize!

Si nu uita ca la piata totul se i-a pe degustate!

Pentru mai multe detalii,
Corina Berariu
PR Manager
0744 86 00 82
office@tacticevents.ro