Noutati in Telecomunicatii

Vrem sa vorbim despre LV7, telefonie introdusa la noi de compania NEC TELECOM.
Voi arata multitudinea de avantaje ale acestui tip de telefonie al carui fondator este un roman Dl. Daniel Popa, stabilit in Statele Unite.
Un avantaj din punct de vedere tehnic, fata de celelalte retele telefonice.

Te abonezi cu 5 Euro/luna (abonament minim).
Cumperi un modem de la companie. Ea iti livreaza modemul acasa sau la birou in 2 zile. La acest modem poti cupla: doua telefoane fixe, sau un telefon fix si un videotelefon. Ti se livreaza si un soft pentru a instala pe computer si pe un telefon mobil care suporta 3G, un telefon virtual.
De la acest telefon poti face teleconferinta cu 6 abonati concomitent. Daca ceilalti 6 sunt si ei abonati la NECC TELECOM ei pot apela la randul lor inca 6 fiecare si se obtine o teleconferinta cu 36 persoane o data, si asa mai departe. Atentie ! regula e sa nu vorbeasca toate o data. Toti asculta si unul vorbeste. OK.
In timpul teleconferintei va suna cineva pe numaru vostru. Numarul nu prezinta ocupat. Toate celelalte telefoane suna (cel mobil, cele doua fixe si poate cel instalat pe un al doilea computer). Raspunde secretara si vorbeste pe telefonul mobil. Un asociat sau sotia, daca sunteti acasa vrea sa vorbeasca in acelasi timp. Ridica telefonul fix si vorbeste.
Toti trei vorbesc concomitent pe acelasi numar.
Intre timp va mai cauta un partener si suna pe acelasi numar.
Suna al doilea telefon fix si convorbirea are loc din acelasi birou sau din alta incapere unde este instalat.
Toti patru poarta convorbiri separate pe acelasi numar.
Mai ramane telefonul virtual de pe al doilea, sau al treilea, sau al patrulea al cincilea, sau al n-lea computer pe care ati instalat telefonul virtual care este disponibil si poate fi folosit sau sa se initieze apeluri sau sa se raspunda pe el la un appel facut din exterior.
Nu este minunat si economic ?

Videotelefonia, este introdusa pentru prima data in acest sistem global de comunicatii. Acest sistem dechide drumul spre introducerea ei la nivel mondial. Acesta este scopul pe care il urmarim toti cei inscrisi in acest sistem. Urmatorul pas pentru independenta sistemului este introducerea internetului mobil si a telefoniei mobile bazate numai pe 3G. Cei care se vor inscrie din timp vor avea numai de castigat. Nu este o reclama ceia ce sriu eu in aceste randuri. Este convingerea mea personala din interiorul sistemului. Vazind o demonstratie, am putut sa-mi dau seama de calitatea imaginii si de faptul ca esti independent fata de locatia unde te afli. Cel mai mare avantaj este ca putem avea un telefon sau videotelefon cu numar de Romania oriunde in lume si sa purtam convorbiri gratuite cu cei dragi de acasa, fara sa fim legati de computer sau, cei pe care-i apelam sa fie legati de pornirea unui computer de timpul si locatia unde se afla.
Astept comentariile voastre, si va astept in TELECONFERINTA Intrati pe linkul : http://www.hotconference.com/conference,61343700
2. La USER scrieti: NUMELE DVS / ORASUL DVS / BUDESCU IOAN (numele celui care v-a invitat strict in acest format.

http://www.gcraciun2.lv7global.com

http://www.telefonie-online.blogspot.com

Contact:

Craciun Gheorghe

0727689884

craciun_invest@yahoo.com

http://www.gcraciun2.lv7global.com

http://www.telefonie-online.blogspot.com