Noutăţi în StabiCAD 8

Venind în întâmpinarea nevoii unui software specific pentru proiectarea instalaţiilor de utilizare gaze naturale pe piaţa locală, Stabiplan România a creat un modul special în cadrul aplicaţiei StabiCAD 8, care se doreşte a fi unealta perfectă pentru proiectanţii din acest sector de activitate.

În această versiune vă prezentăm ultimele implementări, venite ca urmare a solicitărilor primite de la utilizatori.

Una dintre aceste implementări o constituie adaptarea modului de numerotare a tronsoanelor la normele româneşti. Astfel, dacă până acum numărul tronsonului era aplicat pe fiecare segment de ţeavă sau fiting aparţinând acelui tronson, de acum tronsoanele pot fi identificate prin numărul prezent doar lângă ramificaţiile care dau naştere respectivelor tronsoane.

Începând cu StabiCAD 8.45 au fost efectuate câteva modificări şi asupra tabelului cu rezultatele calculaţiei instalaţiilor de gaz. Una dintre acestea se reflectă în faptul că lungimea de calcul se regăseşte de acum în tabel. Un alt parametru calculat şi afişat în acelaşi tabel este pierderea totală de presiune pe circuit.

De asemenea, unităţile de măsură din tabel ţin de acum cont de tipul de ţeavă utilizat. Astfel, începând din această versiune dimensiunile ţevilor de oţel sunt exprimate în inci, iar cele ale altor tipuri de ţeavă sunt afişate în milimetri.

Rămâneţi cu noi pentru a afla care sunt cele mai noi implementări din aplicaţie. Iar dacă sunteţi interesat să existe în StabiCAD 8 şi alte funcţionalităţi, comunicaţi-ne şi vă asigurăm că vom ţine cont de ele. Puteţi deveni partener la dezvoltarea aplicaţiei în timp real.