Noutăți în materie de suplimente pentru slăbit

Noutățile referitoare la suplimentele pentru slăbit aduc în prim plan tehnologii avansate, ingrediente naturale și eficiență cât mai mare. Noua tendință nu se mai axează pe rezultate imediate și radicale, ci mizează pe scăderea progresivă în greutate, pentru prevenirea efectului yo-yo.

Cercetările din domeniu se concentrează  pe obţinerea unor produse cu o concentraţie cât mai mare de  principii active extrase din produse naturale recunoscute pentru efectele în slăbire.  Ultima noutate în materie de suplimente pentru slăbit pe piața din România este Chilliburner, un produs bazat pe extract natural de ardei iute,  cunoscut ca un aliat de nădejde în curele de slăbire, datorită  conținutului ridicat de capsaicină. Această substanță activă stimulează arderea grăsimilor, reglează apetitul și mărește consumul de energie.

Noul supliment alimentar propune o schemă echilibrată de pierdere în greutate, de 2-4 kilograme pe lună, ce elimină şi efectul yo-yo (recâștigarea rapidă a kilogramelor pierdute în urma unei cure de slăbire foarte stricte). Chilliburner declanşează o serie de fenomene fiziologice care ajută la arderea grăsimilor, până la aproximativ 1000 kJ zilnic. De asemenea, îmbunătăţeşte performanţa fizică şi, luat înainte de un antrenament, măreşte consumul de energie şi reduce pofta de mâncare resimţită după.

Pe lângă capsaicină, Chilliburner conţine şi alte substanțe active cunoscute pentru beneficiile lor asupra organismului: extractul de ceai verde și inulina. Efectele capsaicinei sunt susținute de proprietățile curative ale cafeinei din ceaiul verde și de caracteristicile digestive ale inulinei, fibră care ajută la formarea florei bacteriene intestinale naturale. Deşi are un conţinut foarte concentrat de capsaicină, Chilliburner combate efectul iritativ al ardeiului iute, datorită unei tehnologii patentate de comprimare în microcapsule învelite într-un strat protector ce permite administrarea substanţei fără să irite cavitatea bucală sau sistemul digestiv.

Suplimentul nutritiv Chilliburner asigură o slăbire sănătoasă, având la bază un proces eficient de ardere a grăsimilor, cu multiple efecte benefice asupra organismului: reglează digestia, stimulează metabolismul, crește energia, împiedică noi depuneri de grăsime şi reduce pofta de mâncare. Chilliburner trebuie asociat unui stilul de viață sănătos, bazat pe alimentație corectă, exercițiu fizic și stimularea metabolismului, pentru un consum optim de energie.

Pentru mai multe informații, accesați www.chilliburner.ro

PR și Comunicare: Sănătatea Press Group – Expertul tău în comunicare pe domeniul medical

Georgiana Giunca

PR Executive

press@sanatateapressgroup.ro