Noutăţi în ghidul Pagini Aurii Bucureşti 2011-2012

Liderul pieţei de ghiduri clasificate din România lansează astăzi o nouă ediţie a ghidului Pagini Aurii Bucureşti, ce conţine informaţii actualizate despre mai mult de 40.000 de firme locale, clasificate în peste 1.100 de domenii de activitate.

Pentru a fi în ton cu preferinţele utilizatorilor, începând cu toamna anului trecut, ghidurile Pagini Aurii conţin cupoane de reduceri – o metodă utilă pentru ca utilizatorii să beneficieze de cele mai avantajoase promoţii locale, oferite de unele companii listate.

Noua ediţie a ghidului este full color în format clasic, A4. Pe lângă anunţurile bogate în conţinut, ghidul conţine lista străzilor din Municipiul Bucureşti, harta municipiului, servicii telefonice speciale şi de urgenţă precum şi telefoane şi adrese utile ale instituţiilor publice, de învăţământ şi administrative (gări, primării, prefecturi, ministere).

Locuitorilor municipiului Bucureşti li se vor distribui binecunoscutele ghiduri în mod GRATUIT, în Bucureşti, Otopeni, Afumaţi, Pipera, Comuna Pantelimon şi Bragadiru prin curieri profesionişti direct la uşa cât mai multor persoane, astfel ghidurile vor fi la îndemâna oricui, pentru a putea beneficia de cele mai utile informaţii.

Şi anul acesta Pagini Aurii este în continuare alături de utilizatorii săi fiind un partener de încredere la nivel naţional, oferind informaţii relevante şi actualizate de fiecare dată când aceştia vor avea nevoie să apeleze la furnizori profesionişti de produse şi servicii, sau atunci când vor dori să realizeze contacte de afaceri avantajoase în Bucureşti.

Pagini Aurii SA

Pagini Aurii SA este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, furnizând informaţii în mediul tipărit, online, mobile precum şi prin aplicaţii multimedia. Societatea face parte din Heise Medien Grouppe (Germania), companie de referinţă la nivel european în business-ul de publishing.

ÃŽn portofoliul companiei se regăsesc produse precum: ghidurile Pagini Aurii, paginiaurii.ro- motor de căutare business, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, Pagini Albe – cartea de telefon, paginialbe.ro – motor de căutare informaÅ£ii abonaÅ£i Romtelecom, Contact B2B – ghid de informare clasificat pentru mediul business, Pagitur – ghid de informaÅ£ii ÅŸi servicii turistice ÅŸi pagitur.ro – motor de căutare informaÅ£ii cazare în România.