Noul Volkswagen Eos, imbunatatit substantial

In cea de-a zecea luna a anului, Volkswagen celebreaza deja cea de-a treisprezecea premiera de model: coupeul decapotabil de succes Eos are acum un design modernizat si a fost optimizat cu multe noi dotari.

Structurat clar si conturat orizontal, designul noului Eos urmeaza reteta ADN-ului de design Volkswagen. Cuprinsa acum intre cele doua noi faruri este o grila de radiator formata din trei linii de un negru stralucitor. Din partea posterioara noul Eos se remarca prin stopurile LED din doua parti remodelate si bara spate redesenata ce include un difuzor.
In termeni tehnici, numeroase noi detalii diferentiaza noul Eos. Acestea includ computerul de bord Premium cu display color, luminile de drum cu sistem de management a luminilor de faza lunga Light Assist si generatia secunda a Park Assist-ului. De asemenea nou la Eos este sistemul Keyless Access, care acum ofera posibilitatea de a deschide si a inchide plafonul din telecomanda. Sistemul special Light Assist preia functia comutarii automate intre luminile de drum si cele de intalnire, adaptandu-se astfel la conditiile de trafic. “Cool leather”, disponibil optional, ofera un sentiment placut chiar si la condusul pe vreme foarte calduroasa. Acest tip de piele reflecta razele soarelui si astfel scaunele se incalzesc mult mai putin decat atunci cand sunt imbracate in pielea standard.
Prin folosirea BlueMotion Tehnology consumul de combustibil a fost redus aditional. De exemplu, la un Eos cu motorizarea 2.0 TDI 103 kW / 140 CP, sistemul Stop/Start si recuperarea energiei pierdute la franare scad consumul cu 0,7 litri, aducandu-l acum la numai 4,8 l/100km. Noul Eos va fi prezentat publicului in premiera in data de 17 noiembrie la Los Angeles Auto Show, lansarea europeana urmand sa aiba loc incepand cu mijlocul lui ianuarie 2011. Oferit intr-o gama de patru motorizari supraalimentate, cu injectie directa, (de la 90 kW / 122 CP si pana la 155 kW / 210 CP), noul Eos va fi disponibil la inceputul anului viitor si in Romania.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi