Noul Touareg – motorizari si transmisie

• O declaratie clara nu necesita multe cuvinte

Gandeste in perspectiva
Armonie intre placerea de a conduce si responsabilitate: noul Touareg cu BlueMotion Technology furnizeaza nu mai putin decat 176 kW (240 CP) – consumand doar 7,4 l/100 km*, cu emisii de 195 g/km CO2, o reusita care a putut fi obtinuta, printre altele, datorita sistemului start-stop cu recuperarea energiei de franare, a transmisiei imbunatatite si a alternatorului optimizat. Reducerea consumului si sporirea dinamicii sunt obtinute si prin reducerea masei, prin masuri de optimizare a aerodinamicii si cu ajutorul cutiei automate de viteze cu 8 trepte cu Tiptronic.

Se pozitioneaza la varf.
242 km/h, viteza de varf: noul Touareg V8 TDI este un adevarat pachet de muschi. Motorul sau de 4,2 litri cu tehnologie common-rail si filtru de particule diesel ofera puterea uimitoare de 250 kW (340 CP). In combinatie cu noua cutie de viteze automata cu 8 trepte cu Tiptronic, orice drum devine o placere. Si toate acestea in conditiile unui consum minim de combustibil.

Isi ia puterea din doua surse: Noul Touareg Hybrid.
TSI 3,0 cu 245 kW (333 CP). Electromotor cu 34,3 kW. Cutie de viteze economica, automata cu 8 trepte. Inclusiv Tiptronic. Sau pe scurt: un nou reper pentru tehnologia de propulsie. Pentru ca aceasta combinatie intre motorul V6-TSI si motorul electric, permite noului Touareg Hybrid performante la condus care iti taie respiratia, precum si un consum uimitor de mic, de doar 8,2 l/100 km, in conditiile unor emisii CO2 de 193 g/km. Toate acestea cu performante de putere ale sistemului de 279 kW (380 CP).

Sarbatoreste premiera mondiala.
Touareg va schimba de acum treptele de viteza cu ajutorul nou dezvoltatei cutii automate de viteze cu 8 trepte – in dotarea standard. Treptele sapte si opt sunt reglate ca Overdrive economic. Treapta a opta reduce rotatiile cu 34% comparativ cu treapta a sasea. Sistemul dinamic de transmisie adapteaza punctele de schimbare a treptelor in functie de stilul Dumneavoastra individual de condus. Multumita Tiptronic, puteti sa savurati simultan placerea de a conduce si sportivitatea unei cutii manuale.

Cucereste orice teren.
In noul Touareg este usor sa pastrezi contactul cu pamantul – datorita dotarii in standard cu tractiune integrala “4MOTION”. In cazul V6 TDI BlueMotion Technology se poate opta si pentru tractiune integrala electronica permanenta “4XMOTION”. Multumita acestei combinatii ajungeti chiar si mai departe. Cu diferential blocabil pe axa spate. Cu diferential central cu blocare cu lamele reglat electronic si cu reductor. Garda la sol ridicata (in fata ca. 10 mm si in spate ca. 15 mm). Si un rezervor de combustibil cu capacitate de 100 litri.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi