Noul Touareg – Luxul adevarat se vede in viata cotidiana

• Materiale atent selectionate, eleganta decenta si functii rafinate: noul Touareg ofera luxul specific unei masini de rasa pura din clasa superioara.

Isi arata calitatile.
Tevi cromate de evacuare a gazelor de esapament. Scut inferior si praguri exterioare argintii. Montanti imbracati in material negru, stralucitor. Pachetul de design “Terrain-Style” accentueaza calitatile de off-road ale noului Touareg, in timp ce pachetul de design “Chrome & Style” pune accente stralucitoare: Cu tevi de esapament cromate si dreptunghiulare. Cu ornamente cromate la parguri si la geamurile laterale. Protectie cromata pe marginea portbagajului pentru incarcarea bagajelor. Prag interior cromat la usi. Rama si lamele cromate la gurile de aerisire.

Depaseste asteptarile.
Urmarind design-ul remarcabil al noului Touareg, oricine isi creeaza mari asteptari de la interior. Si nimeni nu va fi dezamagit: puteti sa alegeti variantele metalizate de decor “Silver Metallic” sau “Aluminium mat” sau versiunile de decor de lemn “Radacina de nuc”, “Vavona” sau “Olive Silkshine” Volkswagen Exclusive. Cu ajutorul pachetului sport “Interieur” puteti sa dati o nota sportiva noului Touareg – multumita detaliilor precum pedala cu aspect de aluminiu, a plafonului negru sau a volanului multifunctional de piele de la care puteti sa schimbati treptele de viteza.

Este fin si elegant.
De asemenea, si pachetul de piele “Dark Burgundy” se prezinta remarcabil si stilat: scaunele si insertiile de la portiere sunt imbracate in piele fina Nappa, iar sectiunile centrale ale scaunelor in nuanta “Dark Burgundy”, sunt flancate de elemente laterale negru titan. Cei care prefera un design luminos si placut, vor aprecia pachetul de piele “Pepper Beige”. Ambele pachet includ “Cool Leather”, care reduce incalzirea suprafetelor datorita reflexiei solare ameliorate si ramane racoroasa si placuta, chiar si la temperaturi ridicate.
Se gandeste la confortul Dumneavoastra.
Este placut sa nu fi mereu nevoit sa tii totul minte. Pachetul Memory memoreaza pozitia scaunului soferului si a oglinzilor electrice exterioare. In marsarier, oglinda exterioara din partea dreapta coboara automat, pentru a facilita parcarea si manevrele efectuate la mersul in spate. Pachetul Memory “Premium” memoreaza, in plus, si pozitia consolei volanului, a ambelor scaune din fata, precum si inaltimea centurilor de siguranta.

Va deschide toate usile.
Deschideti si porniti noul Touareg, fara a scoate cheie din buzunar. Este posibil cu ajutorul sistemului de inchidere si start “Keyless Access”, disponibil pentru noul Touareg. Iar pentru V8 TDI si Touareg Hybrid, aceasta facilitate face parte chiar din dotarea standard.

Mentine temperatura optima.
Temperatura optima in standard: de acest aspect se ocupa instalatia de climatizare “Climatronic”. Reglarea temperaturii pe doua zone respecta preferintele individuale ale soferului si ale pasagerului din fata. In plus, reglajul electronic, inregistreaza toate elementele care pot influenta si tulbura nivelul temperaturii, ca de exemplu pozitia soarelui, unghiul de incidenta a razelor solare si temperatura exterioara, furnizand corespunzator, mai mult sau mai putin aer rece. Optional, sistemul “Climatronic” este disponibil si cu reglare pe 4 zone.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi