Noul Touareg – Lectia de design

• Detaliile definesc caracterul
• Noul Touareg impresioneaza deja de la prima vedere, fiind foarte carismatic, multumita design-ului sau dinamic, pana in cel mai mic detaliu.

Face impresie.
Veti descoperi primele manifestari de arta, inainte sa porniti in prima calatorie: partea frontala, cu design-ul caracteristic Volkswagen, reuneste caracterul remarcabil cu valoarea si eleganta. Conturul pronuntat al umerilor confera liniei laterale putere si dinamica. Si nu in ultimul rand, blocurile optice posterioare, cu un design nocturn fascinant, lasa o impresie puternica si durabila.

Isi respecta promisiunile.
Urmarind design-ul remarcabil al noului Touareg, oricine isi creeaza mari asteptari de la interior. Si nimeni nu va fi dezamagit: puteti sa alegeti variantele metalizate de decor “Silver Metallic” sau “Aluminium mat” sau versiunile de decor de lemn “Radacina de nuc”, “Vavona” sau “Olive Silkshine” Volkswagen Exclusive. Cu ajutorul pachetului sport “Interieur” puteti sa dati o nota sportiva noului Touareg – multumita detaliilor precum pedala cu aspect de aluminiu, a plafonului negru sau a volanului multifunctional de piele de la care puteti sa schimbati treptele de viteza.

Isi accentueaza calitatile.
Tevi cromate de evacuare a gazelor de esapament. Scut inferior si praguri exterioare argintii. Pachetul de design “Terrain-Style” accentueaza calitatile de off-road ale noului Touareg, in timp ce pachetul de design “Chrome & Style” pune accente stralucitoare: Cu tevi de esapament cromate si dreptunghiulare. Cu ornamente cromate la parguri si la geamurile laterale. Protectie cromata pe marginea portbagajului pentru incarcarea bagajelor. Prag interior cromat la usi. Rama si lamele cromate la gurile de aerisire.

Da dovada de stil pana in cel mai mic detaliu.
Un barbat rafinat se recunoaste dupa pantofii sai, o masina dupa stilul jantelor. Noul Touareg va ofera o selectie vasta de jante de cea mai buna calitate: de exemplu sportivele jante de aliaj usor “Atacama” si”Sonora”, sau versiunile elegante, deasemenea din aliaj usor, “Tacora”, “Yukon” si “Karakum”. In mod deosebit se evidentiaza “Everest” din aliaj usor, iar “Pikes Peak” si “Metropolitan” sunt variante mai extravagante de jante din aliaj usor.

Este deschis pentru impresii noi.
Cu trapa panoramica a noului Touareg pur si simplu vedeti mai multe: suprafata de sticla compusa din doua elemente, cu functie de aerisire si de deschidere, se intinde din partea frontala si pana la al doilea rand de scaune. Astfel savurati un sentiment de spatiu deosebit de generos. Pentru o briza racoroasa, poate fi ridicat elementul de sticla din fata cu pana la 31 milimetri. Cu ajutorul unui buton rotativ, puteti sa reglati pozitia de deschidere sau sa deschideti trapa complet. Jaluzeaua integrata pentru protectie solara, asigura o umbra confortabila.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi