Noul Touareg – Inovatii

• Siguranta este o chestiune de inovatie.
• De multe ori, siguranta este cu adevarat apreciata, doar atunci cand este pierduta. Nu este cazul noului Touareg: functiile sale inteligente va ajuta in mod sesizabil, pe orice drum.

Se adapteaza.
Farurile Bi-Xenon va urmeaza mereu manevrele volanului: multumita farurilor adaptive dinamice si statice cu functie Cornering pentru faza lunga si cea scurta. Astfel carosabilul este iluminat optim chiar si in viraje. La fel si faza scurta se adapteaza conduitei Dumneavoastra la condus: reglarea automata a distantei de iluminare influenteaza latimea si lungimea fasciculului de lumina in functie de viteza. Un adevarat highlight este lumina de drum permanenta cu LED, iar asta nu este valabil doar pentru vehiculele din sens opus. Design-ul acestora subliniaza caracterul inconfundabil al noului Touareg.

Pune totul in lumina potrivita.
Vizibilitatea ideala in mers este asigurata, optional, de regulatorul automat al farurilor “Dynamic Light Assist”: cand faza lunga este aprinsa, este detectata lumina masinilor care vin din sens opus sau merg in fata noului Touareg, iar zona iluminata, precum si distanta fasciculului de lumina, sunt adaptate si maximizate automat. Este o inovatie care isi sarbatoreste premiera odata cu noul Touareg.

Cunoaste orice perspectiva.
Sistemul “Area View” reuneste patru camere, care inregistreaza zona de jur-imprejurul masinii. Cu o astfel de dotare, manevrarea masinii devine o joaca de copii. Imaginile sunt redate pe display-ul sistemului de radio-navigatie. Printre altele, poate fi selectata imaginea zonei aflata direct in fata masinii, din perspectiva de sus. Perspectiva “trafic de intersectare” pentru fata si spate, ofera posibilitatea de a privi dupa colt, din punctul cel mai din fata, respectiv cel mai din spate, al masinii, intr-un unghi de aproape 90 de grade.

Actioneaza in perspectiva.
Un asistent bun nu doar reactioneaza, ci intuieste – si se pregateste pentru orice eventualitate. Prin sistemele optionale de asistenta la condus, acordati Touareg-ului Dumneavoastra cea mai buna echipare pentru degrevarea Dumneavoastra. Asistentul de mentinere a benzii “Lane Assist” pastreaza mereu cursul, pe cand “Side Assist” va ajuta sa schimbati banda. Cand parcati observati in mod independent obstacolele, multumita “Rear Assist” si sunteti avertizat asupra acestora prin intermediul sistemului de control a distantei la parcare

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si BrailaExperienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
piese de schimb din stoc sau la comanda.
Noul showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.
De asemenea, va asteptam showroom-ul Scorpion din Galati, Str. Brailei nr. 269, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Secretariat: 0236-44 00 00
Vanzari VW: 0236-49 92 94
Programari Service: 0236-44 00 01
0236-44 00 02
Fax: 0236-44 44 99
Tractari non-stop: 0731-24 02 40

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel./Fax: 0237 236 866 int. 202
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi