Noul Sharan Trendline, avantaje clare

Mai mult spatiu indiferent de planurile Dumneavoastra: Sharan Trendline ofera flexibilitate la pret avantajos.

Avantaje clare
Geamurile noului Sharan arata cat de mult pot sa contribuie micile detalii la confort: Sticla cu izolare fonica folosita pentru parbriz contribuie in mod semnificativ la un nivel redus al zgomotului in timpul mersului, multumita estomparii zgomotului cu pana la 5 decibeli. Iar sticla termica reduce puterea razelor solare cu pana la 65 %.

Confort pentru toti
Noul Trendline dispune, in cel de-al doilea rand, de trei scaune individuale, variabile separat si cu tapiterie din material textil rezistent cu design „Move“, care face fata tuturor aventurilor. Iar atunci cand este nevoie de mai mult spatiu de incarcare, scaunele din spate pot fi rabatate dintr-o miscare cu functia „EasyFold“, formand o suprafata mare si plana pregatita pentru incarcare.

Siguranta complexa
In ceea ce priveste siguranta, noul Sharan Trendline nu face compromisuri. Airbag-urile frontale si cele laterale, precum si airbag-urile pentru cap fata si spate, ofera protectia optima a ocupantilor masinii. Pe partea soferului este inclus suplimentar si un airbag pentru genunchi. In ceea ce priveste siguranta activa, sistemul electronic de stabilizare dispune de asistare la contravirare. Sistemul cuprinde ABS cu asistent de franare, ASR, EDS, MSR si sistemul de stabilizare a remorcii. Sistemul de siguranta este completat si prin alte dotari de siguranta, ca de exemplu functia de indicare a presiunii din pneuri.

Conditii climatice excelente
Multumita sistemlui de climatizare „Climatic“, sunt garantate temperaturile placute si aerul proaspat pentru toate locurile noului Sharan. Iar de divertisment se ocupa sistemul radio „RCD 210“ cu CD-player. Indiferent daca vor sta in fata sau in spate, amatorii de muzica vor savura din plin melodiile preferate, avand in vedere cele patru difuzoare si sunetul plin.
Unda verde pentru cei atenti la consum
Cu sistemul Start-Stop economisiti combustibil de fiecare data cand va opriti. In blocaje sau la semafor, ridicati pur si simplu piciorul de pe ambreiaj si scoateti cutia din viteza, respectiv apasati pedala de frana (in cazul transmisie cu dublu ambreiaj DSG) si motorul se opreste imediat, pornind doar cand actionati ambreiajul. Sistemul Start-Stop si alte dotari din gama BlueMotionTechnologies sunt incluse in standardul noului Sharan Trendline.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: dan.stefan@scorpion.ro, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi