Noul sediu pentru Vulpoi & Toader Management

Incepand cu luna iunie 2011, grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM) functioneaza intr-un nou sediu, in Felix Office Building. Noile birouri clasa A, cu o suprafata de 900 de metri patrati satisfac cele mai exigente cerinte ale unei companii in expansiune.

Noile coordonate ale VTM sunt:

Adresa: Strada Dr. Iacob Felix nr. 87, Felix Office Building, etajele 3 si 4, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021/650.00.71-74

Fax: 021/650.00.79-80

E-mail: media@vtm.ro

Marcel Vulpoi, managing partner al Vulpoi & Toader Management (VTM), a declarat: “Prin mutarea in noul sediu, dorim sa oferim angajaţilor nostri un mediu de lucru placut, care incurajeaza performanta si excelenta, confirmand si astfel promisiunea făcuta clientilor nostri de a fi in continuare un partener strategic pentru ei.”

Grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM), unul dintre cele mai mari si de succes grupuri de companii cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata serviciilor de contabilitate, audit, consultanta financiara si contabila, a inregistrat in anul 2010 o cifra de afaceri de 8,467,857 RON (aproximativ 2 milioane de Euro) in crestere cu 32%  comparativ cu anul 2009.

Infiintata in anul 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) ofera servicii de tipul “one stop shop” in domeniul financiar contabil si al consultantei de afaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de profesionisti. Portofoliul de clienti VTM numara aproximativ 200 de companii, printre care Nova Imobiliare, Master Chem Oil SRL, Bear Projects SRL, Medicare Technics, Sprider Stores.

Serviciile oferite de VTM acopera o gama variata de domenii, de la servicii de contabilitate, consultanta fiscala si financiara, control fiscal, audit contabil si evaluare, pana la consultanta in aria resurselor umane, asistenta juridica si consultanta pentru accesarea de fonduri europene.