Noul ML de la Mercedes Benz. Prin Dom Automobile.

Noua generaţie Mercedes Benz ML evoluează, din punct de vedere stilistic, spre o imagine mai sobră faţă de generaţia actuala dar totodata in ton cu imaginea serioasa a brandului Mercedes, modificările estetice nefiind majore, ci subtile dar totusi cu un impact destul de puternic asupra modelului. Noul ML arată mai impozant, dar reuşeşte să păstreze o eleganţă tipică Mercedes dar si un aer sportiv cand este cazul. ML este  unul dintre modelele cele mai spectaculoase si populare ale brandului Mercedes ce a impresionat de la primul model si continua din ce in ce mai mult sa atraga noi fani.

La fel ca si exteriorul si interiorul sufera modificari, mai pronuntate dar tot pe aceeasi linie sobra cu o nota de lux mult mai pregnanta.

Ca motorizari Mecedes ofera pentru noul ML, doua motorizari diesel ( 250 si 350 L ) si doua pe benzina ( 350 si 63 AMG). Ca noutate ML este echipat cu functia Terrain Response, un  set de programe pentru offroad.

Daca noul ML v-a impresionat sau daca sunteti un impatimit al brandului va asteptam la DOM Automobile, importator direct pentru brand. Noutatea este timpul de livrare pe care il oferim pentru aceasta masina si anume 2 saptamani, dar si preturile foarte competitive. Ne mai puteti vizita si pe website-ul www.domautomobile.ro