Noul cod al muncii prin prisma specialistilor de la Accace Europe

Bucuresti, 23 mai 2011. Accace Europe, companie de consultanta in domeniul serviciilor de externalizare contabila, salarizare si consultanta fiscala, da publicitatii articolul „Redefinirea echilibrului pe piata muncii”. Articolul este disponibil aici in forma completa.

Noile schimbari in codul muncii
Autoarele articolului, Nicoleta Firita, corporate services manager
Putem vorbi de o imbunatatire a codului, o fluidizare a proceselor administrative, o incurajare a muncii in conditii legale? Sunt modificarile facute intr-adevar utile si cu un real impact asupra pietei fortei de munca?

„Redefinirea echilibrului pe piata muncii”este un articol ce interpreteza schimbarile noului cod al muncii prin prisma unui profesionist si a unui cunoscator al trendurilor acestei piete din ultimii ani.

Astfel, articolul reuseste sa cuprinda modul in care noul Cod al Muncii va influenta pe viitor raporturile de munca, relatia dintre angajat si angajator, drepturile si obligatiile fiecaruia, precum si amenintarile sau oportunitatile ce pot aparea.

Autoarele articolului, Nicoleta Firita, corporate services manager si Angelica Ene, payroll accountant, in cadrul companiei Accace Europe, au reusit sa surprinda efectele schimbarilor reflectate atat asupra departamentului juridic cat si in activitatea prestata de departamentul de salarizare.

Opinia celor doi consultanti reprezinta rezultatul experientei dobandite de-a lungul anilor in cadrul companiei, respectiv din activitatea cu portofoliul de clienti interni si internationali. De asemenea, se evidentiaza necesitatea suportului juridic continuu in vederea aplicarii corecte a noilor schimbari legislative cu impact major asupra activitatii companiilor.

Cu mai mult de 200 de specialisti, Accace acorda consultanta si asistenta profesionala pentru infiintarea societatii, va pune la dispozitie sediu social virtual prin intermediul serviciilor corporate, precum si servicii de externalizare contabila si salarizare.

Accace isi desfasoara activitatea in birourile independente din Slovacia, Cehia, Romania, Ucraina, Ungaria, Polonia si Cipru. Mai mult, in cooperare cu partenerii locali, va ofera servicii si in Bulgaria, Croatia, Slovenia si Serbia. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul la adresa: www.accace.eu

PERSOANA DE CONTACT

Ana-Maria Balan
anamaria.balan@accace.eu
031.405.04.40
www.accace.eu