Noul Centrul de epilare definitiva Epilpulsar s-a deschis la Unirea

EPILPULSAR  merge mai departe si  deschide o noua locatie in Piata Unirii, incercand sa fie cat mai aproape de clientii lui.

Situat in Str Bibescu Voda, nr 18 este locul perfect unde  imbina foarte bine discretia cu accesibilitatea.

Epilpulsar este o clinica specializata exclusiv in epilare definitiva si rejuvenare faciala, care foloseste cele mai avansate tehnologii ce combina lumina intens pulsata (IPL) cu radiofrecventa bipolara (Ipl E-light) pentru rezultate impresionante intr-un timp foarte scurt la preturi foarte mici.

Centru nostru de epilare definitiva vă pune la dispoziţie într-un ambient plăcut: echipamente de ultimă generaţie, produse de calitate şi consultanţă personalizată din partea personalului.

Tratamentele oferite cu lumină intens pulsată cu radiofrecventa (IPL E-light) se adresează atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Aceste tratamente sunt mai rapide, mai puţin dureroase şi mai rentabile comparativ cu metodele clasice de epilare şi laser.

Epilarea definitivă cu sistemul IPL E-Light este o metodă terapeutică bazată pe emisia de lumină de intensitate mare. Asocierea cu energia de radiofrecvență conduce la  obținerea de rezultate spectaculoase într-un timp mult mai scurt, datorită puterii de penetrare mai profunde.

Tratamentul de epilare definitivă cu IPL E-light poate fi efectuat  pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisă până la cea mai închisă și de asemenea pe toate tipurile  de păr,  negru sau blond.