Noul Caddy Kombi

Pentru fiecare sarcina exista cate un expert: Noul Caddy Kombi.

Indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, aveti nevoie de ajutor sau colegi de serviciu pentru a duce o sarcina la bun sfarsit. De aceea echipa dumneavoastra de profesionisti este completata cu inca unul: noul Caddy® Kombi, un autovehicul de transport persoane, angajati, colegi de echipa si echipamentul specific activitatii desfasurate. In acest fel, aveti certitudinea unui start bun al fiecarei zile de lucru.

2 lungimi de ampatament, 15 culori exterioaare, o infatisare inconfundabila.
Prima impresie este una nepretuita. De aceea, Caddy Kombi asigura o prezenta. Incofundabil ca autovehicul Volkswagen, este caracterizat prin robustete, flexibilitate si fiabilitate. Prin multitudinea de optiuni disponibile, Caddy Kombi se potriveste pentru orice activitate propusa de catre dumneavoastra. Doua lungimi de amapatament, o variata gama de culori si tapiterii rezistente va stau la dispozitie. Toate astea pentru a dispune de Caddy-ul de care aveti nevoie.

Exact atatea locuri cate aveti nevoie.
Mai flexibil nu s-ar putea: Atat Caddy Kombi cu ampatament scurt sau lung este dotat in serie cu cinci locuri. Cu un rand suplimentar de doua locuri, spatiul de pasageri se extinde la sapte locuri. Locurile sunt rabatabile separat si pot fi chiar scoase pentru mai mult spatiu de portbagaj. Mai multe locuri sau mai mult spatiu pentru bagaje? Dumneavoastra hotarati acest lucru.

Dinamice, dar in acelasi timp eficiente – motorizarile noului Caddy.
Indiferent de varianta de motorizare aleasa: Toate sistemele de propulsie ale noului Caddy Kombi se incadreaza in norma de poluare Euro 5 si au in comun un regim economic de functionare. Datorita tehnicii inovatoare s-a realizat o scadere a volumului cilindreelor fara a pierde din puterea motorului. O trecere in viteze fara intreruperi se poate realiza prin cele doua motoare echipate cu cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj(DSG). Optional, Caddy Kombi este disponibil cu tractiune integrala 4MOTION.

Noul Caddy cu tehnologie BlueMotion.
Motorul functioneaza doar cand este nevoie. Cu noul sistem Motor-Start-Stop din noul Caddy Kombi faceti economie de combustibil – mai ales in mediul urban unde ambuteiajele sunt parte din cotidian. Indata ce autovehiculul stationeaza si nu este cuplata o treapta de viteze, motorul este oprit automat. Sistemul Motor-Start-Stop nu este decat una dintre multele masuri luate prin tehnologia BlueMotion pentru reducerea consumului, a emisiilor si desigur a cheltuielilor.

Un loc de munca sigur.
Toata lumea este in siguranta cu noul Caddy Kombi. Autovehiculul este echipat cu sisteme de siguranta precum sistemul electronic de stabilitate (ESP)*, sistem antiblocare roti la franare, airbag pentru sofer si insotitor cu posibilitate de dezactivare, si patru inele de ancorare a marfurilor in podeaua din spatiul pasagerilor. Toate acestea sunt doar o selectie din dotarile standard. Optional, sunt disponibile faruri de ceata adaptive sau asistent la urcare in rampa.
Denumirea Caddy® reprezinta marca inregistrata de catre Caddie S.A., fiind folosita de catre Volkswagen Autovehicule Comerciale cu permisiunea Caddie S.A.

* Sistemul electronic de stabilitate (ESP) nu poate depasi limitele existente ale fizicii.

Sursa: Scorpion / Dan Stefan

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi in judetul Vrancea. De la inceputul anului 2010 Scorpion a devenit si distribuitor SEAT. Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen, Audi si Seat;
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Showroom-ul Scorpion Exim din Focsani, Calea Moldovei nr.16 va asteapta zilnic, de luni pina vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-13.
Pentru orice intrebari, consultantii nostri de vanzari si service va stau la dispozitie la telefoanele:
0237 – 236.866 – Romtelecom centrala;
0237 – 236.868 – Receptie directa Mecanica;
0237 – 236.869 – Receptie directa Tinichigerie;
0721 – 330.395 – Mobil Vodafone;
0740 – 046.460 – Mobil Orange.

Contact: Departamentul Marketing & Comunicare.
email: danyrolux@yahoo.com, Tel.: 0722563120
http://danyrolux.blogspot.com – Stiri si comunicate auto privind marcile Volkswagen si Audi