Clientii Libris Brasov sprijina maternitatile din tara

Libris.ro a strans peste 100.000 de euro pentru Salvati Copiii, cu ajutorul donatiilor venite de la clientii fideli.

donatii copii

In mai putin de 2 ani de la demararea campaniei “Un gest pentru o viata”, 135.000 de clienti Libris au ales sa doneze pentru Organizatia Salvati Copiii!

Salvati Copiii Romania si Libris.ro, cea mai mare librarie online, vor dona in data de 29 septembrie 2016 Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria” din Iasi un incubator performant si un aparat de ventilatie mecanica, in valoare de peste 41.000 de euro.

ecipament medical copii

Libris.ro s-a alaturat proiectului Salvati Copiii de reducere a ratei mortalitatii infantile in Romania din decembrie 2014, metoda pusa la dispozitia utilizatorilor fiind una foarte simpla. La fiecare comanda plasata pe Libris.ro, fie ea din jucarii, desene animate, muzica pentru copii sau  alte preferinte, acestora li se ofera optiunea de a dona pentru Salvati Copiii 1 leu, 3 lei, 5 lei, 10 lei sau o alta suma.

„Parteneriatul cu Salvati Copiii este pentru noi o lectie de viata. Am invatat ca fiecare gest conteaza, ca lucrurile mari, durabile, se construiesc in pasi mici, prin consecventa, avand alaturi de tine oameni frumosi. Rezultatul campaniei desfasurate din decembrie 2014 pe Libris.ro este meritul celor 135.500 de clienti Libris care au ales sa doneze atunci cand au plasat o comanda pe Libris.ro. Nu e putin lucru ca, prin intermediul unei librarii online, in mai putin de 2 ani, sa aduni peste 100.000 de euro. 23% din clientii Libris au facut posibil acest rezultat. Le multumim lor pentru increderea pe care ne-au acordat-o noua si partenerilor de la Salvati Copiii, dar mai ales pentru ca au inteles ca fiecare din noi este responsabil pentru modul in care arata societatea in care traim si pentru viitorul copiilor nostri” – Laura Teposu, Director Dezvoltare Libris Brasov.

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Sfanta Maria” din Iasi asigura asistenta medicala pediatrica de inalta specialitate pentru municipiul si judetul Iasi, precum si pentru celelalte sapte judete ale Moldovei. De la inceputul anului pana in prezent un numar de 37 de pacienti au avut nevoie de suport ventilator continuu.

“Aparatul de ventilatie mecanica este extrem de binevenit, necesitatea sa fiind impusa de situatiile frecvente in care mai multi pacienti au avut nevoie concomitent de suport ventilator, intrucat aici sunt ingrijiti copii cu boli grave din toata zona Moldovei. Deoarece, printre pacientii ingrijiti, se afla adesea nou-nascuti incubatorul ne va oferi un real ajutor, in sectie existand doar unul – cifra absolut insuficienta pentru asigurarea unei ingrijiri optime pentru aceasta categorie de varsta”, sustine dr. Violeta Streanga, medic primar Sectia Clinica Pediatrie I din Iasi.

Libris.ro este divizia online a companiei Libris SRL, societate cu 25 de ani de experienta in domeniul distributiei de carte.

„Un gest pentru o viata” este o campanie de strangere de fonduri pentru 15 maternitati din Bucuresti, Arges, Brasov, Caras-Severin, Constanta, Dolj, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Suceava, Timis si Vaslui.