Noua companie NEI ELECTRIC Distributie, acum si in Bulgaria!

Bucuresti, 24 Mai 2011 – NEI ELECTRIC Distributie, companie membra NEIHOLDING, anunta semnarea protocolului de colaborare cu OET ODD, al doilea exportator de energie din Bulgaria.

O noua miscare strategic din partea celui mai tanar membru al grupului de firme NEI Holding, protocol de colaborare cu OET ODD in sfera comertului cu energie electrica, finante, proiecte de investitii, constructie si intretinere a instalatiilor in domeniul energetic marcheaza planurile ambitioase de dezvoltare ale NEI ELECTRIC Distributie.

“Colaborarea cu OET ODD deschide noi oportunitati echipei si companiei pe care o gestionez. Accesul si colaborarea dincolo de granite sta la baza dezvoltarii consistente, dezvoltare pe care NEI Electric si-a asumat-o inca de la momentul infiintarii”, declara Eduard Neicu, Vicepresedintele holding-ului.

Cele doua companii isi propun sa contribuie in mod semnificativ la profesionalizarea si cresterea calitatii serviciilor in domeniul energetic, de data aceasta la nivel regional.

Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.neiholding.ro

Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neiholding.ro

Str. Ghiozdanului, nr. 6A

Sector 1, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99