Noua colectie handmade: Seturi pictate pentru micul dejun!

“Masa de dimineata sa o mananci singur, cea de pranz sa o-mparti cu prietenul si cea de seara sa o dai dusmanului” spune un vechi proverb chinezesc.


Pentru tonus, silueta si sanatate, masa de dimineata ar trebui sa devina noul tau obicei. Cu atat mai mult cu cat poate fi un adevarat festin de prospetime si incantare. Si ca sa fie cu atat mai placuta, poti folosi vesela pe care sa o privesti si atingi cu placere.

Daruri Minunate te inspira lansand colectia de seturi pentru micul dejun. Pline de viata si culoare, micile seturi inveselesc atmosfera de dimineata. Si ziua incepe altfel. Cu o stare de bine, de relaxare, de liniste.

Usor si placut de manuit, setul are si lame scurte, ceea ce il face practic. De aceea, atunci cand intinzi pate sau gem pe o felie de paine prajita, nu mai risti sa cada continutul pe masa la orice miscare, din cauza lungimii lamei, sau sa se intinda pe toata suprafata ei, de la un capat la altul.  Setul poate fi folosit si pentru prajituri, dar nu numai. Este pe cat de interesant, pe atat de util. Fiecare set contine 4 cutite cu forme diferite, pictate cu diverse motive. Si costa numai 33 ron, desi fiecare set este unicat!Pentru detalii viziteaza site-ul: www.daruriminunate.ro.

Pofta buna si sa ai o zi minunata!

www.daruriminunate.ro