Nou concept imobiliar: apartamente cu gradina pentru constanteni in cartierul Boreal

Boreal Residence introduce un nou concept imobiliar pe piata din Constanta: apartamentele cu gradina.

Locuintele au particularitatea de a oferi fiecarei familii posibilitatea de a utiliza o gradina exclusiva de circa 60 mp. Apartamentele cu doua camere sunt situate fie la parterul, fie la etajul unor vile de tip P+1, iar valoarea de achizitie a unui astfel de apartament poate fi intre 55.000 si 65.000 euro cu TVA inclus. Fiecare locuinta are intrare separata si este compusa dintr-un living, un dormitor, o bucatarie si o baie.

Apartamentul cu gradina se adreseaza familiilor pentru care natura, verdeata si aerul curat reprezinta elemente importante in definirea calitatii vietii, dar care, in acelasi timp, nu au nevoie de un spatiu prea mare si apreciaza o locuinta moderna situata intr-un cartier rezidential cochet, nou construit.

Boreal Residence este un cartier cu peste 130 de vile, localizat la Nord de Constanta, langa centrul comercial Carrefour. Ansamblul se bucura de numeroase facilitati cum ar fi: locuri de joaca pentru copii, spatii verzi, alei, parcari, teren de sport, pista de role si biciclete, imprejmuire continua, acces controlat si acces la mijloacele de transport in comun maxi-taxi Ovidiu si autobuzele 43C si 100C.

Impact Developer & Contractor SA, dezvoltatorul cartierului Boreal din Constanta, este o companie cu capital integral privat care activeaza in domeniul dezvoltarilor mixte integrate. Compania a fost infiintata in 1991 prin subscriptie publica, iar din 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. Impact Developer & Contractor SA este compania care a introdus conceptul de “ansamblu rezidential” in Romania si a dezvoltat pana acum 16 zone rezidentiale in 5 orase, pentru mai mult de 2.500 de familii care locuiesc in case si apartamente. Portofoliul este completat cu 25.000 de metri patrati de birouri si spatii comerciale, precum si de servicii de administrare complexe.