NOTIFICARE SC IDEEA TOUR SRL

Subsemnatul DUCA LUCIAN COSMIN in calitate de asociat unic al SC IDEEA TOUR SRL, TARGU MURES inregistrata la ORC cu numarul J26/754/2004, avand CIF 16389053, posesor al marcii inregistrate IDEEA TOUR, inregistrata la OSIM cu numarul M2009/005838 prin prezenta

NOTIFICARE

va aduc la cunostinta, urmatoarele:

1. Exista doua firme total distincte SC IDEEA TOUR SRL, care nu au nici o legatura, de nicio natura, una cu cealalta. Una are sediul in Bucuresti (cea care, se pare, a demarat procedura de faliment) si una cu sediul in Targu Mures (societatea mea) care nu are nicio legatura cu firma din Bucuresti care pur si simplu poarta aceeasi denumire cu cea a mea.
2. Unele informari incomplete din presa si nu numai, au adus atingere imaginii si activitatii societatii mele, drept urmare rog respectuos orice sursa de informare deja implicata, sa trimita o notificare sub forma de lamurire sau dupa caz dezmintire, tuturor celor care au intrat deja in posesia informatiei incomplet documentate, cu mentionarea faptului ca FIRMA MEA: SC IDEEA TOUR SRL TARGU MURES, NU ARE NICIO LEGATURA cu SC Ideea Tour SRL Bucuresti si NU ESTE IN FALIMENT !
3. Rog orice sursa de informare, sa aiba mare grija asupra denaturarii informatiilor referitoare la numele societatii mele si totodata, sa incerce sa evite orice prejudiciu de imagine ce s-ar putea aduce companiei SC IDEEA TOUR SRL TARGU MURES, facand o delimitare clara intre cele doua societati, care sunt doua persoane juridice distincte.