Nook ebook reader la Quickmobile.ro

Pentru ca ne-am obisnuit ca Quickmobile.ro sa ne aduca toate noutatile, chiar si in materie de ebook reader-e. Iata cea mai noua achizitie pe care puteti sa o faceti din magazinul Quickmobile.ro.

Nook Color este un ebook reader care beneficiaza si de cateva caracteristici ale unei tablete PC. Este combinatia perfecta pentru persoanele active online, dar care isi gasesc timp sa citeasca.

Doar ca un reminder, este foarte important sa fim constienti de importanta lecturarii, indiferent de ceea ce va place sa cititi. Fie ca beletristica va face ziua mai frumoasa si va ajuta sa va relaxati inainte de a adormi, fie ca incercati sa invatati mai multe despre diverse domenii, este imperios necesara dezvoltarea constanta a vocabularului si a cunostintelor de orice fel. In plus, intoarcerea la lectura este un trend ascendent, foarte bine primit chiar si de tineret.

Intorcandu-ne la ebook reader-ul de la Nook, acesta  aduce o intreaga lista de noutati pe care le atribuie unui astfel de device. In primul rand este ecranul color, insa care nu deranjeaza la citit, datorita faptului ca luminozitatea este optimizata in asa fel, indiferent de locul in care doresti sa faci lectura, in confortul casei tale, sau in aer liber. Facand o paranteza, imaginati-va cat de frumos ar fi sa va deplasati in parc, intr-un decor de toamna senzational, unde sa lecturati cartea preferata, inspirand aer curat si miros de frunze uscate. Pare o dupa-amiaza perfecta. Nu-i asa? Partea cea mai buna este ca totul este realizabil datorita bateriei care va lasa sa utilizati Nook Color timp de 8 ore, in continuu. Mai mult de atat nici nu ne-am permite sa ne detasam de lucrurile din jur.

Cei de la Nook se lauda cu cea mai mare “librarie” cu peste 2,5 milioane de titluri, de la cartile calsice ale copilariei parintilor nostri si pana la cele mai noi aparitii. In plus, ai toate revistele tale preferate in momentul in care ies pe standurile tarabelor, dar si milioane de melodii care sa te relaxeze. Toate acestea, in compania internetului prin care puteti fi mai aproape de toti prietenii, pentru a le impartasi momentele de bucurie.

In principiu este gadget-ul cu care poti sa faci orice si pe care poti sa il duci cu tine oriunde, fiind foarte usor si subtire, ecranul pastrandu-se exact la marimea perfecta pentru scopul principal, acesta fiind lectura. Oricat l-ai intoarce de pe o parte pe alta trbuie sa fii de acord ca este un device perfect prin multifunctionalitatea sa. Si acum il gasiti la Quickmobile.ro la un pret extraordinar.